Samsun´a Dünya Markası Otel

Samsun´a Dünya Markası Otel

ABONE OL
11:42 - 30/05/2022 11:42
Samsun´a Dünya Markası Otel
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Dünyanın en büyük otel zincir şirketi Wyndham Hotels&Resorts’un Samsun’daki ilk markası ve kurucu ortakları Zafer Dilmen, Ercan Karamangil, Mete Karanfil ve Turabi Çelebi olan MTZ Otelcilik ve Turizm tarafından yapılan Ramada Plaza By Wyndham Samsun için muhteşem bir açılış töreni düzenlendi.

İlkadım ilçesi Liman Kavşağı’nda hizmete giren Ramada Plaza By Wyndham Samsun’un açılışına Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Samsun protokol üyeleri katıldı.

Açılış töreninde konuşan MTZ Otelcilik ve Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Dilmen, ”Şehrimizin sahip olduğu turizm potansiyelinin farkında olarak, şehrimizin marka değerine yakışır bir otel yatırımı yaptık. Samsun’umuzun ihtiyaç duyduğu otelcilik hizmetlerini en iyi seviyede karşılayıp konuklarımızın hafızasında güzelliklerle anılmak istiyoruz. Koşulsuz misafir memnuniyetini hedef alarak Ramada Plaza By Wyndham standartlarının gereklerine uygun şekilde Genel Müdürümüz Kaan Erbaşar yönetimindeki personelimizle 120 oda ve 240 yataklı 5 yıldız standartlarındaki otelimizi konuklarımızın hizmetine sunduk. 70 yönetici ve personelin istihdam edildiği Ramada Plaza By Wyndham Samsun’da tüm personel Ramada Plaza hizmet standartları kapsamında eğitim alarak iş başı yaptı. Ramada Plaza standartlarına göre tefriş edilen otelimizde üç adet toplantı ve çok amaçlı salon, balo salonu, alacarte restaurant, lobby bar, iki sauna ve fitness salonu yer alıyor. Otelimizin açılış sürecinde başta Valimiz Zülkif Dağlı ve bürokratlarına, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ve ekibine Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Salih Zeki Murzioğlu ve ekibine, Türkdönmez ailesine ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’mıza destekleri için teşekkür ederim” diye konuştu.

Ardından söz alan Wyndham Franchise Operasyon Müdürü Merve Nur Taban, Samsun’da ilk oteli açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Zafer Dilmen ve ortaklarının doğru alanda yatırım yaptıklarını belirterek, ”Samsun potansiyelinin çok altında. Yeni alanların açılmasıyla turizmin Karadeniz’de gelişeceğine inanıyorum. Kurtuluş Mücadelesi’nin ilk adımı burada atıldı. Siz de bugün de ilk adımı atıyorsunuz. Hayırlı olsun” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Samsun Valisi Zülkif Dağlı da birer hayırlı olsun konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek otel hizmete açıldı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yapılan yatırım nedeniyle MTZ Otelcilik ve Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Dilmen’e plaket sundu

RAMADA PASTASI KESİLDİ:

MTZ Otelcilik ve Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Dilmen açılışın ardından yönetici ve personel ile birlikte pasta keserek açılışı kutladı. Resim: © MTZ Otelcilik

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.