Sahildeki ev ofisiniz!

Sahildeki ev ofisiniz!

ABONE OL
10:34 - 28/10/2020 10:34
Sahildeki ev ofisiniz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

TUI’nin premium kulüp sağlayıcısı ROBINSON otel odasını bir ev ofisine dönüştürdü ve Workation @ ROBINSON ile – tatil ve işin birleşimi – yeni bir çalışma felsefesi yarattı.

Bu özel proje Portekiz’deki ROBINSON Club Quinta da Ria’da başlıyor. ROBINSON kulüpleri Jandia Playa (Fuerteventura), Nobilis (Türkiye) ve Cala Serena (Mallorca) gibi diğer kulüp tesisleri de yakında ev ofisi hizmetine başlatacak.

ROBINSON Club Quinta da Ria’da çalışmanın arkasındaki fikir olarak yatan felsefe ise ‘neden Almanya’daki soğuk ve yağışlı sonbahar havasından kaçıp sahildeki hoş ortamı ve sağlığınıza yararlı olanı birleştirmiyorsunuz?’ sorusunda saklı.

Robinsonlarda home office konsepti için sessiz lokasyondaki odalar seçilerek misafirlerin istekleri doğrultusunda sorunsuz bir iş akışına engel olmayacak şekilde donatıldı.

Çalışma için video konferanslar imkanı sunan hızlı ve sabit internet bağlantısı ve yatak odasının yanındaki ayrı ofis odasındaki ergonomik masa sandalyesi ile her şey düşünüldü.

Gerektiğinde ücret karşılığı tam donanımlı konferans odalarının yanı sıra ek teknoloji ve BT desteği de mevcut.

Harika bir ortamda öğle yemeği molası ve mesai sonrası yemekler ile çalışma gününüzü zenginleştirin.

Öğlen yemeği molası sırasında WellFood® istasyonundan açık büfede ve işten sonra golf sahasında birkaç tees ve daha sonra lezzetli bir yemeğe ne dersiniz?

Uçsuz bucaksız deniz manzaralı sahil barında akşam ve gece içkileri ve tabii alternatif olarak, WellFit® Spa’da rahatlatıcı bir masaj veya sauna seansı şimdi sizi bekliyor.

Ailesini de getirmek isteyenlerin çocukları mini kulüpte bakım tekliflerinden yararlanabilirler.

Spor tutkusu olanlar için 18 delikli iki muhteşem golf sahası, tesis içi fitness stüdyosu, dört tenis kortu ve ücretsiz olarak sunulan kapsamlı grup fitness kursları bulunmaktadır.

Çevredeki tabiatı koruma alanında kişisel eğitim ve bisiklet turları ek ücret karşılığında rezerve edilebilir.

Akşamları, birinci sınıf gastronomi sunumlarına ek olarak, kulübün kendi tiyatrosunda canlı müzik ve gösterilerle profesyonel bir eğlence programı sunulmaktadır.

Robinson bu proje ile öncelikle mobil olarak çalışan ve aynı zamanda keyifli tatil atmosferinden yararlanmak isteyen uzun süreli misafirleri hedefliyor.

Fiyatlar çift kişilik odada p.P 67 € ‘dan başlıyor.

15 gecelik konaklamalarda 30 dakikalık SPA uygulaması ise fiyata dahil.

29 geceden itibaren yapılan rezervasyonlar için Portekiz’in Faro kentine çift yönlü ek özel transfer dahil olacak .

Daha fazla bilgi için

https://www.robinson.com/de/de/workation

Resim: © Robinson Club GmbH

TOUREXPI tarafından geçilen Sahildeki ev ofisiniz! – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Sahildeki ev ofisiniz! – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Sahildeki ev ofisiniz! – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.