Ryanair toplam 210 Boeing 737 MAX jet siparişi verdi

Ryanair toplam 210 Boeing 737 MAX jet siparişi verdi

ABONE OL
11:32 - 08/12/2020 11:32
Ryanair toplam 210 Boeing 737 MAX jet siparişi verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Boeing ve Ryanair bugün Avrupa’nın en büyük havayolunun 75 ek 737 MAX uçağı için kesin sipariş verdiğini ve toplam siparişi 210 jete yükselttiğini duyurdu.

Ryanair, 737-8’in daha yüksek kapasiteli bir versiyonu olan 737 8-200’ü, uçağın ek koltuklarını ve geliştirilmiş yakıt verimliliği ve çevresel performansı öne sürerek seçimini bu uçak tipi için yaptığını açıkladı.

“Ryanair yönetim kurulu ve çalışanları, müşterilerinin bu yeni uçakları seveceğinden emin. “Yolcular yeni iç mekanların, daha cömert diz mesafesinin, daha düşük yakıt tüketiminin ve daha sessiz gürültü performansının keyfini çıkaracak!” denildi.

Ve en önemlisi olarak Ryanair tarafından müşterileri ‘daha düşük uçuş fiyatları’nın sevindireceği bildirildi.

Ryanair Group CEO’su Michael O’Leary Washington DC’deki imza töreni için Boeing ekibine katıldı. Her iki şirket de COVID-19’un hava trafiği üzerindeki etkilerini kısa vadede kabul etti, ancak uzun vadede yolcu talebinin dayanıklılığına ve gücüne güven duyduklarını ifade ettiler.

Ryanair gelecek için çok umutlu

 “COVID-19 virüsü azalır azalmaz – ve muhtemelen 2021’de birden çok etkili aşının kullanıma sunulmasıyla birlikte – Ryanair uçuş talebinin hızlıca artacağına inanıyor.

Çevre dostu daha verimli uçaklarla piyasa yeniden canlanacak.

O’Leary, Avrupa uluslarını turizm endüstrisini desteklemeye çağırdı ve gençlere seslenerek; Avrupa Birliği’nin şehirlerindeki, plajlarındaki ve kayak merkezlerindeki turizm sektörün geri dönmenilmesi için yardımcı olmalarını istedi.

737 8-200 tipi Max uçağı Ryanair için 197 koltuklu olarak düzenlenecek ve bu da şirketin gelir potansiyelini artıracak ve havayolunun önceki uçaklarına kıyasla yakıt tüketimini de yüzde 16 azaltacak.

İmza töreninde Avrupa, COVID-19 salgınından kurtulduktan ve hava trafiği kıta genelinde büyümeye döndüğünde Ryanair’in lider bir rol oynamaya devam edeceği vurgulandı.

The Boeing Company’nin başkanı ve CEO’su Dave Calhoun yaptığı konuşmada “Ryanair’in bir kez daha Boeing 737 ailesine olan güvenini ve bu genişletilmiş firma siparişiyle gelecekteki filosunu oluşturmasından dolayı mutluyuz” dedi.

Resim: © AA

TOUREXPI tarafından geçilen Ryanair çok umutlu: toplam 210 Boeing 737 MAX jet siparişi verdi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Ryanair çok umutlu: toplam 210 Boeing 737 MAX jet siparişi verdi haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Ryanair çok umutlu: toplam 210 Boeing 737 MAX jet siparişi verdi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.