Rusya'yla Türkiye Arasında Uçuşlar Yeniden Başlıyor

Rusya'yla Türkiye Arasında Uçuşlar Yeniden Başlıyor

ABONE OL
05:10 - 16/07/2020 05:10
Rusya'yla Türkiye Arasında Uçuşlar Yeniden Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Corona virüsü salgını nedeniyle durdurulan Türkiye ve Rusya arasındaki uçuşlar bugün yeniden başlıyor. İki ülke arasında uçuşların yeniden başlaması konusunda mutabık kalındığına dair açıklamayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptı.

Anadolu Ajansı’na açıklamada bulunan Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, bugün itibariyle Rusya ile Türkiye arasında uçuşların yeniden başlatılması konusunda mutabakat sağlandığını söyledi.

Türkiye, 11 Haziran’dan itibaren başladığı uluslararası uçuşlara Rusya’nın da katılmasıyla birlikte 32 ülkeyle arasındaki uçak seferlerini yeniden başlatmış oldu.

THY New York, Miami, Los Angeles ve San Francisco seferlerine başlıyor

Türk Hava Yolları, Amerika’da da bugünden itibaren New York JFK Havalimanı’na haftada üç sefer olmak üzere uçuşlarına başlanacağını duyurdu. THY ayrıca ara verilen Miami ve Los Angeles seferlerine de bugün başlandığını açıkladı.

Amerika’da bugün THY’nin yeniden uçuşlara başladığı bir diğer nokta da San Francisco oldu. San Francisco’ya da ilk etapta haftada 3 uçuş yapılacak.

VOA tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.