Rusya sınırlarını tatilcilere kapatmayacak!

Rusya sınırlarını tatilcilere kapatmayacak!

ABONE OL
10:41 - 27/10/2020 10:41
Rusya sınırlarını tatilcilere kapatmayacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bu açıklama hem turizm endüstrisine hemde turistlere güven verdi.

Rusya’da ve dünyada koronavirüs vakalarındaki artışa rağmen, Rusya’nın resmen sınırlarını kapatmaya yönelik bir planı yok.

Ancak, Rusya Dışişleri Bakanlığı’nın resmi temsilcisi Maria Zakharova Rus turistlere acil ihtiyaç duymadan yurtdışına çıkmamaları çağrısında bulundu. Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, Zakharova, Rus turistler arasında popüler olan ülkelerdeki salgın durumun kötüleştiğini doğruladı: Özellikle Mısır, Tayland, Maldivler, Seyşeller ile BAE, Hırvatistan ve Slovenya’da virüsün geri dönüşü istenmeyen senaryoda gerçek riskleri göz ardı etmemeli diye uyardı.

Ancak Zakharova’nın ve bakanlıklar arası ana komisyon tarafından kovid ile mücadele koordinasyon merkezine atanan eski Rusya Devlet Başkanı Dmitry Medvedev’in sözleri birbirinden farklılık arz ediyor.

Hastalık ülkeye çoktan getirildi ve Rusya içinde dolaşıyor, bu nedenle küçük bir turist hareketi fazla etkili olmayacaktır denildi.

Kasım 2020’den itibaren

Mısır: Mısır’a gelen tüm yolcuların, en fazla 72 saat önceden düzenlenmiş, negatif bir seyahat öncesi PCR testi sunmaları gerekmektedir :

Küba: Rosturizm’e Kübadan charter uçuşlarıyla gelen tüm yabancı turistlerin sıcaklıkları kontrol edilecek ve bir PCR testi yapılacak.

Maldivler’e gelen tüm yolcular, Maldivler’e gitmeden 24 saat önce bir Turist Sağlık Beyanı Formu doldurnak mecburiyetinde kalacak.

BAE: Dubai’ye seyahat eden tüm turistler, varıştan en fazla 96 saat önce bir COVID-19 PCR testinden geçmeleri gerekmektedir.

Tanzanya (Zanzibar): Federal Turizm Ajansı’na göre, “Tanzanya hükümeti, karantinayı kaldırdı, ancak Tanzanya’ya gelen tüm uluslararası yolcular için sıcaklık taramaları uyguluyor ve izleme bilgilerini toplanıyor.

Zanzibar’daki tüm oteller konuk başına gecelik 1 USD konaklama vergisi alıyor.

TOUREXPI tarafından geçilen Rusya sınırlarını tatilcilere kapatmayacak! – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Rusya sınırlarını tatilcilere kapatmayacak! – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Rusya sınırlarını tatilcilere kapatmayacak! – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.