Rusya Çin'e uçak seferlerini kısıtladı

Rusya Çin'e uçak seferlerini kısıtladı

ABONE OL
12:21 - 01/02/2020 12:21
Rusya Çin'e uçak seferlerini kısıtladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, yeni koronavirüs salgını nedeniyle Aeroflot dışındaki tüm Rus havayolu şirketlerinin Çin seferlerinin askıya alındığını belirtti.

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, Aeroflot dışındaki Rus havayolu şirketlerinin Çin’e düzenlediği tarifeli seferlerin askıya alındığını açıkladı.

Sputnik’te yer alan haber göre, Golikova, Rusya’nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot’un ise sadece Pekin, Şangay, Guangzhou ve Hong Kong’a seferler düzenleyeceğini söyledi. 

Golikova’nın açıklamasına göre, Moskova’ya sefer yapan 4 Çin şirketi tarifeli seferlerini sürdürecek.

Golikova, iptal edilen tarifeli seferler yerine Rusların tahliyesi için charter uçuşlar koyulması konusunda Çin hükümetiyle çalışma yapacaklarını belirterek, Çin’deki Rusların tahliyesine Vuhan kentinden başlayacaklarını ifade etti.

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.