***  Recklinghausen’dan Türkiyem’e geldiler

*** Recklinghausen’dan Türkiyem’e geldiler

ABONE OL
09:24 - 29/06/2008 09:24
***  Recklinghausen’dan Türkiyem’e geldiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 


Türkiyem’i ziyarete geldiler

CDU Federal Milletvekili Philipp Missfelder ve Recklinghausen Şehir Meclisi üyelerinden oluşan yirmi iki kişilik bir heyet Türkiyemspor’un konuğu oldu.

CDU Federal Milletvekili Philipp Missfelder ve seçim bölgesi olan Recklinghausen Şehir Meclisi Üyeleri ile beraber Türkiyemspor‘u ziyaret ettiler. Ziyarete CDU Berlin Eyalet Milletvekili Kurt Wansner, Friedrichshain-Kreuzberg CDU İlçe Meclis Grup Başkanı Götz Müller ve CDU Friedrichshain-Kreuzberg İlçe Başkan Yardımcısı Sedat Samuray da eşlik etti.


Mavi beyazlıların entegrasyon çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunan heyeti Türkiyemspor Başkanı Celal Bingöl, Genel Sekreter Ömer Başkan ağırladı. Başkan Celal Bingöl, konuk heyete 30 yıl önce kurulan kulübün başarılı grafiğini ve regionalligaya çıkış öyküsünü şöyle anlattı: “Türkiyemspor’un bünyesinde pek çok Alman sporcu da her zaman yer almıştır. 1988 yılında Berlin kupasını kazanarak Berlin’i temsilen DFB kupası maçlarına katıldık. Geçen yıl Alman Futbol Federasyonu’nun uyum ödülüne layık görüldük. Alt yapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Alt yapıda, üçü kız takımı olmak üzere toplam 20 ayrı gençler takımımız var ayrıca maraton grubumuz değişik ülkelerde yapılan koşulara Türkiyemspor adına katılıyorlar. Önümüzdeki yıllarda diğer spor dallarında da faliyetlerimizi sürdüreceğiz. Başarımızın sırrı, çoğu Türk kökenli farklı ülkelerden yurttaşların yaşadığı Kreuzberg ilçesinde hem siyasetçilerin hem de ilçe sakinlerinin desteğini ve sempatisini de arkamıza almakta yatıyor.” Orhan Önaldı-ha-ber.com

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.