Ralph Schiller: ‘Türkiye, Şubat ayında en çok rezervasyon alan ülke oldu’

Ralph Schiller: ‘Türkiye, Şubat ayında en çok rezervasyon alan ülke oldu’

ABONE OL
13:50 - 26/02/2022 13:50
Ralph Schiller: ‘Türkiye, Şubat ayında en çok rezervasyon alan ülke oldu’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Gelişmelerin şu anda son derece olumlu olduğunu söyleyen FTI Group CEO´su Schiller, rezervasyonların 2021 sonbaharından bu yana çok iyi olmaya başladığını ve şirketin artık çok iyi bir yaz sezonunu beklediğini söyledi.

Dijital ITB´de konuşan Ralph Schiller, „yaza yönelik rezervasyonlar artık o kadar iyi bir hale geldi ki, pandemiden önceki sayıları yakalamaya başladık“ dedi. Ukrayna ile ilgili son güncel gelişmelere de değinen Schiller, Avrupa´nın bir uçunda yer alan çatışmaların müşterilerdeki rezervasyon yaptırma isteklerini etkileyebileceğini dile getirdi.

Şu anda yapılaz rezervasların çoğunun kısıtlamaların kaldırılmasından dolayı yakın tarihler için yapıldığını belirten Schiller, öte yandan uzak tarihlere yönelik yapılan rezervasyonların da arttığına dikkati çekti.

Rezervasyon artışından kazançlı çıkan ülkelerin başında geçen yılda da olduğu gibi Yunanistan´ın olduğunu anlatan Schiller, insanların pandemi zamanlarında herhalde ada destinasyonlarını tercih ettiklerini ileri sürdü ve bu tutumdan Kıbrıs ve Malta adalarının da faydalandıklarını söyledi.

Türkiye´nin Şubat ayında Yunanistan´ı geçerek en çok rezervasyon alan ülke haline geldiğine değinen Schiller, İspanya´ya, Kanarya Adaları´na ve hatta Birleşik Arap Emirlikleri´ne ve son günlerde tekrar sınırlarını açan Fas´a da talebin arttığını söyledi.

Uzun menzilli destinasyonlarda ABD´nin ve Avustralya´nın önde olduğunu belirten Schiller, Hint Okyanusu´nun ve orada özellikle Maldivlerin tatilcilere çok çekici gelmeye devam ettiğini de ekledi. (Tourexpi) Resim: FTI Group

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.