Plastik Pipepert yasaklanınca çareyi içi boş makarnada buldu

Plastik Pipepert yasaklanınca çareyi içi boş makarnada buldu

ABONE OL
17:55 - 12/07/2021 17:55
Plastik Pipepert yasaklanınca çareyi içi boş makarnada buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Ahmet Can, işlettiği lokantada müşterilerine meşrubat içmeleri için makarna veriyor .Bu en çok çocukların hoşuna gidiyor .Meşrubatı içtikten sonra, makarnayı kıtır kıtır yiyorlar.

Avrupa’nın en büyük ekonomisi Almanya’da hükümet, doğada kendiliğinden kaybolmayan plastikten yapılmış tek kullanımlık çatal, bıçak, kaşık, pipert ve tabak gibi ürünlerin satışını yasakladı.

İÇİ BOŞ MAKARNA İLE İÇİYORLAR

Her saat 320 bin tek kullanılmış bardağın vs .çöpe gittiği ülkede söz konusu kanun 3 Temmuz 2021 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi. Yasak , aynı zamanda AB ülkelerinde de geçerli olunca, Nürnbergli iş adamı Ahmet Can ,lokantasında meşrubat içmeleri için müşterilerine  içi boş uzun makarna vermeye başladı.

KARTON KAMIŞLAR ZAMANLA ERİYOR

Bazı işvereninin kartondan kamış kullandıklarını söyleyen Ahmet Can, bu kamışların zamanla meşrubat içinde yumuşadığını  belirterek ,zararına dikkat çekti. Ahmet Can, bazı çocukların  sonunda makarnayı kıtır kıtır yediğini belirterek, Makarna kamışın patentini alacağını söyledi.

SONRADAN ÇİĞ  ÇİĞ YEDİ

Ünlü müzisyen Mutatsa Kuş, makarna dan kamışı denediğini , içimin çok hoş olduğunu belirterek, sonradan üstüne makarnayı yediğini ve çok lezzetli olduğunu belirtti.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.