PKK TERÖRİST BİR ÖRGÜT MÜ?

ABONE OL
12:30 - 03/04/2021 12:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Yok yok ben sormuyorum, Şimdiki AKP MKYK üyesi, AKP’li olmadan sormuştu. Ben sorsam hemen saldırırsınız fakat şimdi AKP yönetiminden biri sormuşsa geçmişte, geri vites yaptınız değil mi?

En iyisi duymamış olmak, sessiz durmak.! Gerçi siz o kadar şeyi kulak arkası yaptınız ki, pandemi döneminde maskenin lastiğini kulak arkasına takamaz oldunuz.

Soran mı kimmiş;

Geçmişte HADEP, DEHAP, DEMOKRATİK TOPLUM PARTİSİ gibi siyasi oluşumlarda üst düzey görevler almış bir siyasetçi.

Ülke TV’de katıldığı bir programda “Şimdi PKK terörist bir örgüt mü? Hayır PKK terörist bir örgüt değildir. PKK kendi topraklarında belli bir siyasi programı hayata geçirmeye çalışan bir politik harekettir” demişti.

Geçmişte PKK için politik bir hareket diyenler, AKP MKYK üyesi seçiliyor ve hükümet ortağından da ses gelmiyor!

Bu ne yaman çelişkidir?

Aynı şahsiyet, “Türkiye’de bir insanın PKK terör örgütü değildir demesini ben şahsen düşünce özgürlüğü bağlamında değerlendiririm” demişti.

Bu sözleri söyleyen bir insanı AKP içinde MKYK üyesi yapanlar, HDP kapatılsın PKK’nın siyasi ayağı ve terörü övüyor lanetlemiyor diye veryansın ediyorlar.

İşte siyaset bu kadar acımasız bir olaydır.

İkinci bir örnek verelim, çeşit olsun diye;

2000-2001 yılları arasında HADEP genel başkan yardımcılığı yapmış diğer siyasetçimizde, AKP İstanbul Milletvekili olarak meclise girmişti. Şimdi hükümeti her TV kanalında savunan bir isim.

AKP genel başkan yardımcılığı yapan ve AKP çatısı altında 4 dönem milletvekilliği yapan diğer bir siyasetçimizden bahsedelim. Uzunca yıllar AKP çatısı altında hükümeti savunan bu siyasetçi, 2015 seçimlerinde AKP’yi bırakıp HDP kimliği altında Milletvekili olarak Meclise girdi.

APO ya sayın demeyi suç olmaktan çıkarttık diye övünenler…

“PKK terör örgütü değildir” demeyi, düşünce özgürlüğü bağlamında değerlendiririm diyeni AKP çatısı altında Meclise sokuyor.

Bu siyasetçileri Meclise sokanları Milliyetçiler desteklemeye devam edecekler mi?

Ben inanmıyorum AKP’li siyasetçilerin HDP kapatılsın söylemlerine. İnanan inansın. Fakat Hükümet ortağı bu yazdıklarımı bir daha düşünsün.

Geçtiğimiz hafta HADEP, DEHAP ve Demokratik Toplum Partisinde görev yapmış bir siyasetçiyi MKYK üyesi yapan ve HDP eksenindeki bazı siyasetçilerden bağını kopartmayan AKP sizce “kandırıldığı “için mi bu yolda ilerliyor.

Demek istediğim çok açık, geçmişte HDP paralelinde veya HDP içinde siyaset yapanları partinize almayacaksınız. Alırsanız da HDP kapatılsın hikayesini çok uzatmayın, ayıp oluyor.

Bırakın oy alan herkes meclise girsin. Paralelin, cemaatlerin uzantılarını meclise soktuk ta ne oldu. Neredeyse ülkeyi yakıyorlardı. Birazda başkalarına fırsat tanıyın! Hükümet ortaklarından bazıları bu durumdan rahatsız oluyorlarsa, fırsat eşitliği kapsamında değerlendirip duyduğunun hazmını kolaylaştırabilirler! Tarafsız bir ortamda bu ülkeye kimin daha çok zarar verdiği de tartışılmalıdır.

PKK mı?  Yoksa bazı “cemaatler” mi?

Bahsettiğim siyasetçileri merak edenler olabilir.

Ne kadar az bilirseniz sizin için o kadar iyi olur. Öğrenip te ne yapacaksınız?

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.