Pandemiye rağmen dünyada lüks otel açılışları patladı

Pandemiye rağmen dünyada lüks otel açılışları patladı

ABONE OL
09:29 - 03/08/2021 09:29
Pandemiye rağmen dünyada lüks otel açılışları patladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Lüks yaşamda ve tatilde yarış başlıyor.

Dünyada Yeni Açılışlar:

Adres Beach Resort Fujairah artık açık

Address Beach Resort Fujairah, 196 konuk odası ve 172 servisli ve rezidans dairesi ile kapılarını resmen açtı.

Sahilde muhteşem bir konuma sahip tesis, Hacer Dağları ve Fujairah kıyı şeridi arasında yer almaktadır.

Accor, SO/ Maldivler’in imzalandığını duyurdu

Lüks tesis, Maldivler kavşağında Emboodhoo lagününe bakan 80 nefes kesici villaya sahip olacak.

The Ritz-Carlton Maldivler’deki İlk Tesisini Açtı

Eşsiz Lüks, Ritz-Carlton Maldives, Fari Adaları’nın İlk Çıkışıyla Ada Yaşamı Çemberini Kucaklıyor. Maldiv Takımadaları’ndaki Bu Yeni Tesis, Misafirlerini Nefes Kesen Doğal Güzellik, Efsanevi Hizmet ve Unutulmaz Kültürel Deneyimler Dünyasında Karşılıyor

Rosewood Hangzhou Çin 2026’da Açılacak

Otel, ultra lüks konaklama markasının Büyük Çin’deki dokuzuncu ve Asya’daki on yedinci oteli olacak.

Paris’te eko-lüks otel açılıyor!

Doğanın özü olduğu anıtsal bir mimari projedir. Paris’te Compagnie de Phalsbourg ve Station F, Marchi mimarları ile işbirliği içinde Kengo Kuma tarafından tasarlanan eko-lüks bir otel için bir proje başlattı. 2022’de ışığı görmesi gereken 12.700m2’lik yeşil bir akciğer…

Rosewood Mexico City 2024’te açılacak

Dinamik metropol, ultra lüks markanın Meksika’daki beşinci mülküne ev sahipliği yapacak.

Kimpton Hotel Fontenot New Orleans’ta 11 Mayıs’ta Açılıyor

Kimpton Hotels & Restaurants, New Orleans’ın Merkezi İş Bölgesi’nin kalbinde, Poydras ve Tchoupitoulas Sokaklarının köşesinde yer alan 202 odalı bir butik otel olan Kimpton Hotel Fontenot’un açılışını duyurdu.

Misafirler artık açılış günü olan 11 Mayıs 2021 için konaklama rezervasyonu yapabilecekler. Açılış, markanın Crescent City’den on altı yıllık bir aradan sonra geri dönüşünü işaret ediyor ve New Orleans’ın bolca sahip olduğu kültürel deneyimler için özlem duyduğu bir zamanda gerçekleşiyor.

Kimpton Koh Samui’nin 2021’de açılması planlanıyor.

IHG Hotels & Resorts, Kimpton Koh Samui İmzasıyla Güney Doğu Asya’da Kimpton Markasını Genişletiyor.

Kempinski Palace Engelberg – Titlis Swiss Alps 25 Haziran 2021’de açılıyor

Kempinski Hotels tarafından İsviçre Alpleri’ne zamansız zarafet getiriliyor:

Haziran 2021’in sonunda kapılarını açan yeni Kempinski Palace Engelberg ile Belle Epoque döneminden kalma güzel bir mülk, gelecek nesiller için titizlikle yeniden yorumlandı.

Anantara Plaza Nice oteli 2022 için planlandı

​Minor Hotels, Nice’deki The Future 5* Hotel Anantara Plaza’yı duyurdu.

Emirlik’teki çılgın otel ME Dubai

Fütüristik kıvrımlı bir gökdelen olan Burj Khalifa’dan bir taş atımı uzalıkta bulunuyor. Yıldız mimar Zaha Hadid tarafından tasarlanan ME Dubai oteline ev sahipliği yapıyor. Bilim kurgu dekorlu bu şaşırtıcı otel çok konuşulacak.

Six Senses Ibiza bu yaz kapılarını açacak

Six Senses Ibiza, bu yaz, adanın vahşi kuzeyindeki Xarraca Körfezi kıyılarında, 8 hektarlık devasa bir arazide kurulacak. İbiza’da yılın en çok beklenen yeni oteli ile ilgili ilk görüntüler merak ediliyor …

İlk Orient Express oteli Roma’ya geliyor!

Deneyimli Seyahat ustası Orient Express, otel koleksiyonu için ilk mola yeri olarak “Ebedi Şehir” olan Roma’yı seçiyor. Açılış 2023’ün sonunda bekleniyor.

Waldorf Astoria, 2023’te Seyşel Adaları’nda büyük çıkış Yapacak

Hilton bugün, ikonik lüks markası Waldorf Astoria Hotels & Resorts’un yanı sıra yaşam tarzı markası Canopy by Hilton’u Seyşeller’e getirmek için yönetim anlaşmalarının imzalandığını duyurdu. Tesislerin 2023’te açılması planlanıyor ve yakında açılacak olan Mango House Seychelles, LXR Hotels & Resorts’a ek olarak takımadalarda zaten etkileyici bir Hilton portföyü üzerine inşa edilecek.

The Chancery Rosewood 2024’te açılacak

Ultra-Lüks Marka, merakla beklenen Londra oteli için tasarım ekibi açılışı ve 2024 olarak açıkladı. Chancery Rosewood, Londra’daki ikinci Rosewood oteli olacak.

Mandarin Oriental Da Nang, Vietnam’daki Yeni Projesini Duyurdu

Mandarin Oriental Hotel Group, Vietnam’ın en popüler eğlence destinasyonlarından biri olan Da Nang’da markalı rezidanslarla yeni bir lüks tesisi yöneteceğini duyurdu.

Projenin 2024 yılında açılması planlanıyor.

Dünyanın en güvenli oteli New York’ta açılacak

New York’a, değişik bir butik otel geliyor. Art Deco binasının bir butik otele ve çok işlevli alana dönüştürülecek. Gerçekten de, dünyanın en güvenli oteli, banka kasasının içinde bir yüzme havuzu bulunan eski banka kuruluşunda yer alacak.

Rosewood Roma 2023’te Açılacak

Otel, ultra lüks konaklama markasının İtalya’daki dördüncü, Avrupa’daki on birinci mülkü olacak.

Kimpton St Honoré Paris

Avrupa’daki genişlemesinde yeni bir sayfa açan IHG® Hotels & Resorts’un butik lüks markası Kimpton® Hotels & Restaurants, bu baharda Fransa’daki ilk tesisini açacak.

Fusion, Fusion Resort Quang Binh ile Vietnam’ın merkezindeki varlığını genişletiyor

Sağlıklı yaşamdan ilham alan tatil köyü ve otel zinciri Fusion, bu hafta Quang Binh Eyaleti, Dong Hoi, Bao Ninh Plajı’nın okyanus kıyısına bir Fusion getireceğini duyurdu.

Patina Maldives, Fari Adaları: Doğayı merkeze alan devrim niteliğinde bir proje

Patina Maldives, biyofilik tasarım konseptiyle ufka saygı gösteriyor.

2021 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanan Patina Maldives, Fari Adaları, uluslararası ödüllü Studio MK27’nin kurucusu ünlü Brezilyalı mimar Marcio Kogan’ın biyofilik tasarımın radikal yeni bir örneği olarak kendini gösteriyor.

Yeni Fari Adaları takımadalarında yer alan Patina Maldives, yüksek bir seyahat deneyimi sağlayan diğer iki lüks tatil köyü ile tamamlanmaktadır.

2021 için Avrupa’da açılan yeni lüks oteller

2021 için Avrupa’da en çok beklenen Yeni Otel Açılışlarını keşfedin. 2021’de Avrupa’nın en büyük dalgalarını neyin yaratacağını görün.

2021 için Güney Amerika’da açılan yeni lüks oteller

2021 için Güney Amerika’da en çok beklenen Yeni Otel Açılışlarını keşfedin. 2021’de Güney Amerika’da en büyük dalgaların neler yaratacağını görün.

ABD’de 2021 için açılan yeni lüks oteller

2021 için ABD’de en çok beklenen Yeni Otel Açılışlarını keşfedin. 2021’de ABD’de en büyük dalgaları neyin yaratacağını görün.

2021 için New York’ta açılan yeni lüks oteller

2021 için New York’ta en çok beklenen Yeni Otel Açılışlarını keşfedin. 2021’de New York’ta en büyük dalgaları neyin yaratacağını görün.

Fransa’da 2021 için yeni lüks oteller açılıyor

Burada, 2021 için Fransa’da en çok beklenen Yeni Otel Açılışlarının bir listesini hazırladık. Bunlar, Fransa’daki misafirperverlik dünyasına yeni ve benzersiz bir şey getirecekler.

W Nashville açılışının 2021’in başlarında yapılması planlanıyor

Merakla beklenen ‘Yeni Nesil’ W Hotel, bu Bahar Music City’de görücüye çıkıyor

The Londoner açılışı 2021’in başlarına taşıyor

​Leicester Square’de açılan dünyanın ilk süper butik oteli Londoner, koronavirüsün devam eden etkisi nedeniyle orijinal Haziran 2020 açılışını erteleyecek. 16 kata yayılmış 350 yatak odalı otel, Edwardian Hotels London’ın en son projesidir.

İşte “Butik Otel NY Exchange” nasıl görünecek

Mini butik otel NY Exchange, New York’taki Aşağı Manhattan’ın Finans Bölgesi’ndeki 57 katlı Art Deco binası olan 20 Exchange Place’de yer alacak. Eskiden City Bank-Farmers Trust Building olarak bilinen bina, 1930–1931 yılları arasında inşa edilmiştir. Sonunda 1979’da satıldı. O zamandan beri binaya dokunulmadan kaldı, bu da S+S tasarım stüdyosuna tarihi bina ile orijinal Art Deco tarzında çalışma ayrıcalığını veriyor.

Churchill’in Eski Savaş Ofisi’ne, amiral gemisi otel ve markalı konutlar, restoranlar ve spa ile Raffles tarafından hizmet verilecek

Hinduja Group ve Obrascon Huarte Lain Desarollos (OHLD), Raffles Hotels & Resorts ile ortaklığını genişlettiğini duyurdu. Haziran 2017’de Raffles’ın Londra’daki ikonik Eski Savaş Ofisi binasında 125 odalı ve süitlerden oluşan bir amiral gemisi oteli işletmesi için bir anlaşma imzalandı. Whitehall’daki bu önemli destinasyondaki 85 konutun işletmecisi olarak Raffles’ı onaylayan bir başka anlaşma daha imzalandı.

Kempinski Palace Engelberg – Titlis Swiss Alps 2021 yazından itibaren açılacak.

Lüks otel grubu Kempinski Hotels’in portföyüne şimdi iki olağanüstü İsviçre oteli ekleniyor: Engelberg’deki ilk beş yıldızlı lüks otel, tamamlanmak üzere olan ve dünyanın her yerinden seçkin konukları ağırlayacak olan Kempinski Palace Engelberg – Titlis Swiss Alps 2021 baharından itibaren Engelberg’in kalbinde; ve Kempinski Hotels’in uluslararası yönetim bilgi birikiminden ve dünya çapındaki dağıtım ağından yararlanacak ve önümüzdeki kış sezonundan itibaren Kempinski tarafından yönetilecek olan Frutt in Melchsee-Frutt’taki iki otel.

Radisson Hotel Group, Nijerya’daki Radisson Hotel Abuja Gudu’nun imzalandığını duyurmaktan gurur duyar.

Radisson Hotel Group, Nijerya’daki Radisson Hotel Abuja Gudu’nun imzalandığını duyurmaktan gurur duyar ve grubun şehirdeki üçüncü markasının ilk çıkışını kutlar. Bu yeni ilave, grubun önemli Afrika pazarlarından birindeki varlığını daha da güçlendirerek Nijerya portföyünü işletmede ve geliştirme aşamasında olan 10 otele taşıyor ve 2025 yılına kadar %50’lik bir portföy artışına ulaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Six Senses Botanique, Brezilya Açılışıyla 2021’in Başlarında Amerika’ya Ulaşıyor

Six Senses portföyündeki bir başka yeşil mücevher ve Amerika’da ilk açılış, uygun bir şekilde Six Senses Botanique olarak adlandırılıyor. Yemyeşil, orta tropik Atlantik ormanlarının 700 dönümlük (283 hektar) ortasındaki bir yamaçtan çevreleyen güzelliğini sergiliyor.

2020’nin Afrika ve Amerika’daki yeni tasarım otelleri

Nefes kesen tasarımla yatak odası mobilyalarının yaratılması, SPA veya restoranların iç mimarisi… Oteller tasarıma odaklanıyor! Cesaret ve yenilik! İlham verici.

Çok yakında: One&Only One Za’abeel Dubai

Dubai’ye ve onun silüetine çığır açan bir ekleme – Dubai’de yeni bir lüks kentsel tatil beldesini ortaya çıkarın

W Hotels, W Chengdu’nun Açılışıyla Güneybatı Çin’de Başladı

Marriott International’ın bir parçası olan W Hotels Worldwide, dinamik portföyüne sıcak ve baharatlı yeni bir ekleme ile ayak izini güneybatı Çin’e doğru genişletiyor. KWG Group Holdings’in sahibi olduğu W Chengdu, markanın yeni/gelecek yaşam tarzıyla şehrin benzersiz ve canlı ritminin keyfini çıkarmak isteyen cesur, bağımsız konuklar için sahne hazırlıyor. W Chengdu, Chengdu’nun Yüksek Teknoloji Sanayi Geliştirme Bölgesi’nde yer almakta olup, yerel konukseverlik sahnesini sarsmakta ve yaratıcı girişimciler ve şık trend belirleyiciler için sıcak bir atmosfer yaratmaktadır.

Rosewood Amsterdam 2023’te Açılacak

Rosewood Hotels & Resorts®, küresel genişlemenin son örneği olarak Hollanda’da ilk ve Avrupa’da onbirinci mülkünü açacak

One & Only’nin Asya’daki ilk tatil beldesi için olağanüstü bir barış cenneti

Malezya’nın güneydoğu kıyısında, yemyeşil ormanlar ve Güney Çin Denizi arasında, yeni açılmış, şehir hayatından uzakta gerçek bir inziva yeri, Kerry Hill Architects firması tarafından hayal edilen One & Only Desaru Sahili tesisi, 500.000 m2’nin üzerinde sanki gerçek bir mimari mücevher. Vahşi bitki örtüsü ve 1,5 km uzunluğunda özel beyaz kumlu bir plaj. Ultra lüks tropikal bir kaçamak!

Four Seasons, Meksika’nın Pasifik kıyısında yer alan yeni bir lüks tatil beldesinin 2021’de açılacağını duyurdu.

Jalisco Eyaletinde 800 hektardan (2.000 dönüm) fazla yemyeşil bir arazide kurulu olan yamaç tatil köyü ve golf kulübü, bozulmamış bir orman vahasının ortasında birinci sınıf hizmetler ve olanaklar sunacak.

İskandinav’ya harekete geçti: İskandinavya’da 100 benzersiz ve seçkin otel açıyor

Lüks deneyim şirketi Scandinavian Hospitality, benzersiz tatil villalarının kiralamasını beş yıldızlı otel hizmetiyle birleştirerek İskandinav pazarında yepyeni bir konsept başlatıyor. Kiraya özel şefler, günlük temizlik, otel çarşafları ve her konuğun ihtiyaçlarına göre uyarlanmış bir deneyim elde etmek için bir dizi başka hizmet ekleme fırsatı sunan lüks olanaklar dahildir. Halihazırda 30 lüks villa sunuluyor ve 2021’in sonundan önce portföyün 100 villa ve daireye çıkması hedefleniyor.

Six Senses Kitzbühel Alpleri 2021’de açılmaya hazır olacak

Nefes kesen pitoresk Avusturya Alpleri’nde yer alan Six Senses Kitzbuehel Alps, büyüleyici ortamını her mevsim sergiliyor. Six Senses, 2021’de Avusturya Alpleri’ndeki ilk tatil beldesini açmaya hazırlanıyor.

Four Seasons Hotel Madrid açıldı!

Sekiz yıllık beklentinin ardından Four Seasons Hotel ve Private Residences Madrid artık müşteri kabul ediyor.

Belçika’daki ilk Radisson Collection Oteli

Radisson Collection Hotel, Grand Place Brüksel’in açılışı gerçek bir olaydır: ilk Radisson Collection (Radisson Hotel Group’un prestijli serisi) ile olağanüstü iç tasarım, kişiselleştirilmiş hizmetler ve eksiksiz altyapıda en harika deneyimleri ile müşterile şaşırtacak.

Sofitel Afrika/ Benin için zarif bir iç mekan ile geliyor.

Sofitel Benin oteli için zarif bir oda iç mekanı, Fransız klasik mimarisini, sakin tonlardaki çağdaş mobilyaları, doğal malzemeleri ve lüks detayları birbirine bağlıyor.

Aman Nai Lert Bangkok 2023’te Tayland’daki ilk Aman oteli olarak açılacak

Bangkok’un beton ormanlarının ortasında, lüks sahil tatil köyleriyle tanınan Aman, Tayland’daki ilk kentsel oteli ve konutları olan “Aman Nai Lert”i inşa ediyor. Nai Lert özel bahçelerinden yükselen Aman Nai Lert Bangkok, 36. -Tayland pes ermez!

Tayland seyahat endüstrisi gelecek için hazırlıklı. Tayland geçen yıl ekonomiye yaklaşık 60 milyar dolar pompalayan yaklaşık 40 milyon yabancı ziyaretçiyi çeken bir endüstriyi ayakta tutmak için mümkün olan her şeyi yapıyor.

Yunanistan’daki İlk MGallery Mülkü – Atina Capital Hotel hizmete açıldı.

Atina Syntagma Meydanı’ndaki muhteşem otel, MGallery Hotel Collection’ın ve dünya çapındaki Accor ağının en yeni üyesi oldu.

Accor, 2023 için planlanan Fairmont Port Douglas tatil beldesinin işletmecisi olarak onaylandı

Lüks emlak geliştiricisi Chiodo, 300 milyon dolarlık yeni lüks tatil yeri Fairmont Port Douglas’ın seçilen otel işletmecisi olarak Accor Fairmont’u atadığını duyurdu.

Tasarımcı Jean-Michel Gathy, Four Seasons Hotel Tokyo’yu Otemachi’de tamamladı

Tokyo’nun yeni dönüm noktası binasına çağdaş ve geleneksel bir estetik aşılamak ile yola çıkan tasarımcılar neredeyse yeni bir yalanacak dünya inşa ediyorlar. Resim: Rixos Hotels

TOUREXPI tarafından geçilen Pandemiye rağmen dünyada lüks otel açılışları patladı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Pandemiye rağmen dünyada lüks otel açılışları patladı haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Pandemiye rağmen dünyada lüks otel açılışları patladı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.