*** ”Özdemir Yeşiller’i değiştirmek istiyor”

*** ”Özdemir Yeşiller’i değiştirmek istiyor”

ABONE OL
16:20 - 15/03/2009 16:20
*** ”Özdemir Yeşiller’i değiştirmek istiyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

”Özdemir Yeşiller’i değiştirmek istiyor”

Alman Frankfurter Allgemeine gazetesi, Birlik 90/Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir’in, yeni bir parti programıyla Yeşiller’i değiştirmek istediğini yazdı

Özdemir’in hayatının anlatıldığı tam sayfalık yazıda, Özdemir’in, Yeşillerin daha fazla sorumluluk üstlenmelerini, eğitimde fırsat eşitliğine, iklimin korunmasına, istihdam yaratılmasına, mali sistemin yenilenmesine ve vergi sisteminin basitleştirilmesi konusuna ağırlık vermelerini istediği belirtildi.

Özdemir de özel hayatı ile ilgili yaptığı açıklamada, ailesiyle birlikte kahvaltı etmeyi sevdiğini, ancak buna her zaman fırsat bulamadığını, arkadaşlarıyla birlikte olmaktan büyük zevk aldığını söyledi.

Kendisini en rahatsız eden şeyin, Almanya’daki fırsatların eşit olmayan şekilde dağılımı olduğunu kaydeden Özdemir, 18 yaşındayken eğitimci olarak dünyayı değiştirmeyi hayal ettiğini, ancak o zamanlar politikacı olmayı düşünmediğini belirtti.

Kendi alanlarında uzman kişilerden tavsiye almayı sevdiğini de kaydeden Özdemir, çocuklara da yenilgilerden yılmamalarını ve her zaman mücadeleye devam etmelerini öğütledi.

Özdemir ayrıca, iş hayatında başarılı olmak isteyenlerin, herkesle her şeyi birlikte düşünmesi, sadık, yaratıcı ve organizasyon yeteneğine sahip olması gerektiğini ifade etti.

(A.A) Evren AYDEMİR 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.