Ortimobil Ambulans, turizm merkezlerinde sahaya çıkıyor

Ortimobil Ambulans, turizm merkezlerinde sahaya çıkıyor

ABONE OL
13:10 - 09/03/2024 13:10
Ortimobil Ambulans, turizm merkezlerinde sahaya çıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Lüks elektrikli golf aracı Ortimobil ailesinin en yeni üyesi ambulans modeli, tatil beldelerindeki yerini almaya hazır. Oksijen tüplü ve katlanır sedyeli Ortimobil Ambulans, olası yaralanmalarda hastaya ilk müdahaleyi kolaylaştıracak.

Mersin Tarsus 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (MTOSB) 3 bin metrekarelik fabrikasında lüks elektrikli golf aracı üretimini sürdüren AKY Grup’un 2,4 ve 6 kişi kapasiteyle tasarladığı Orti-100B, Orti- 200, Orti- 200B, Orti- 300B, Orti- 100 Cargo ve trafiğe uygunluk belgeli Orti- 100T (Traffic) modelleri catering, sağlık ve turizm işletmeleri tarafından sıkça tercih ediliyor. Temiz enerjiyle yakıt tasarrufu sağlaması, diğer araçlara oranla küçük boyutuyla kullanışlı olması, standart donanımında lüks ve konforu bir araya getirmesiyle öne çıkan Ortimobil gelişimine devam ediyor. 50 kişinin çalıştığı fabrikada her geçen gün yenilenen ve ihtiyaçlara uygun şekilde güncellenen Ortimobil, ailenin yeni üyesi ambulans modeliyle güçlendi. Direkt insan sağlığına etki edecek olan Ortimobil Ambulans, büyük tatil köylerinin trafiğe kapalı alanlarında, yaşanması muhtemel sağlık sorunlarına ilk müdahale için hazır bekleyecek.

Güncellemelerle gelişti

Ortimobil Ambulans’ın ön panel çakarları, anons hoparlörü, standart sürgülü katlanır sedyesi, oksijen tüpü, ilaç dolabı ve serum askılarıyla donatıldığını belirten AKY Grup İcra Kurulu Başkanı Gökmen Akyürek, “Ortimobil tüm modellerindeki standart özellikleri 4 teker bağımsız süspansiyon, ses sistemi, USP girişi, geri görüş kamerası, yeni nesil ayna sinyalizasyonu, güçlü motor teknolojisi, yeni nesil batarya düzeneği, jel bataryada 6 saatte şarj, tek şarjla 100 kilometre menzil, lüks deri koltuklar ve her koşula uygun 22 inç dişli tekerler olarak sıralanıyor. Bunların üzerine yaptığımız güncellemelerle geliştirdiğimiz Ortimobil Ambulans’ı, trafiğe kapalı alanlarda, şehir hastanelerinin helikopter pistiyle müdahale noktası arasında hasta transferi yapacak konuma eriştirdik” dedi.

Sağlıklı yaşamın bir parçası

Hayatın odağında insan unsurunun yer aldığına dikkat çekerek, tüm üretim ve teknolojik gelişmelerin yaşamı kolaylaştırmak için yapıldığını vurgulayan Gökmen Akyürek, Ortimobil Ambulans projesinde bu anlayışla hareket ettiklerini söyledi. Sağlık hizmetine erişim sorununun yaşamaması için doğan pratik ve donanımlı ambulans ihtiyacını karşılamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Gökmen Akyürek, “Okul ve alışveriş merkezi gibi bölgeler veya sağlık kurumlarının bulunmadığı trafiğe kapalı alanlarda ambulans hizmetinin önemini biliyoruz. Günümüzde devasa büyüklükteki tatil köyleriyle ören yerlerinin trafiğe kapalı alanlarında ulaşım için kullanılan Ortimobil, ambulans modeliyle de sağlık hizmeti verecek. Aracımız tesislerde yaşanacak bir yaralanmada, hastanın otel revirine ya da otoparkta bekleyen Sağlık Bakanlığı ambulansına taşınmasına imkân sağlayacak. Hastaya ilk müdahale sürecini hızlandırmak için tasarladığımız Ortimobil Ambulans, yeni dönemde sağlıklı yaşamın bir parçası olacak” diye konuştu. Gökmen Akyürek, Ortimobil’in farklı modellerinin Bodrum, Türkbükü, Yalıkavak, Fethiye, Göcek, Çeşme, Akyaka ve Uzungöl gibi tatil beldelerinde kullanılmaya devam ettiğini de sözlerine ekledi. (Köfteoğlu)

TOUREXPI tarafından geçilen Ortimobil Ambulans, turizm merkezlerinde sahaya çıkıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Ortimobil Ambulans, turizm merkezlerinde sahaya çıkıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Ortimobil Ambulans, turizm merkezlerinde sahaya çıkıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.