Ormanları yanan Manavgat tatilcileri bekliyor

Ormanları yanan Manavgat tatilcileri bekliyor

ABONE OL
23:17 - 22/08/2021 23:17
Ormanları yanan Manavgat tatilcileri bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye tarihinin en büyük orman yangınını yaşayan ve 60 bin hektardan fazla orman alanı yanan Manavgat, tatilcileri bekliyor.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, turizm ve tarih cenneti olan Manavgat ve çevresinde 24 Temmuz’da 4 ayrı noktadan çıkan yangın sonrası sosyal medya üzerinden, ‘’Manavgat Sizi bekliyor’’ çağrısı yaptı.

Güngör, yurt içi ve yurt dışında yaşayan tüm tatilcileri Manavgat’a davet ettiklerini belirterek her bir rezervasyonun, yeni filizlenen tohum gibi yeni bir umut demek olduğunu kaydetti.

Türkiye’nin en büyük orman yangınını atlatan Manavgat’ın son zamanlarda sürekli yangınlarla anıldığını ifade eden Güngör, ‘’Amacımız yaşamın ve kent güzelliklerinin devam ettiğini vurgulamak ve Manavgat’ta yaraları sarmak için tüm tatilcileri şehre davet etmek’’ dedi.

Her rezervasyon yeni bir umut demek

Bölgede bulunan işletmelerin salgının olumsuz etkilerini atlatmaya çalışırken yaşanan yangın felaketi ile bir kez daha olumsuz etkilendiği anlatan Güngör, şöyle devam etti.

‘’Her bir rezervasyon, yeni filizlenen tohum gibi yeni bir umut demek. Yapılacak rezervasyonlarla verilecek desteklerle yaraları sarmayı hedefledik. Manavgat’ın tüm güzelliklerini tatilcilerin hizmetindedir. Irmağı ve dünyaca ünlü şelalesi, Köprülü Kanyonu, Apollon Tapınağı ve kilometrelerce uzanan eşsiz kumsallarıyla Manavgat, misafirlerinin yolunu gözlüyor. Her bütçeye hitap eden kaliteli tesisleri, binbir çeşit hizmet ve ürün sunan işletmeleriyle Manavgat, dostlarını ağırlamayı bekliyor. Manavgat Sizi Bekliyor.’’

Manavgat’ın tarihinin en büyük felaketini yaşamasına rağmen halen çekim merkezi olmaya devam ettiğini anlatan MATSO Başkanı Güngör, ‘’Manavgat, bugün bir nebze azalsa da hala ülke ekonomisine katma değer katan önemli bir kentlerin başında geliyor. Yaraları sarmak amacıyla yangından zarar görenlere Türkiye’nin her bölgesinden yoğun bir şekilde yardımlar geliyor. Yardımcı olan destek gösteren ve acılarımızı paylaşan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.