DOLAR

32,5169

0.21%
EURO

34,8453

0.34%
ALTIN(gr)

2.487,23

1,03%
BİST 100

9525.26

1,03%
Online Devlet Destekleri Zirvesi

Online Devlet Destekleri Zirvesi

ABONE OL
19:57 - 24/09/2020 19:57
Online Devlet Destekleri Zirvesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Fikri Cinokur/Antalya

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 4. düzenlenecek ‘’Devlet Destekleri Zirvesi’’  25 Eylül de gerçekleştirilecek.

ATSO tarafından yapılan açıklamada, 25 Eylül tarihinde webinar üzerinden düzenlenecek  ‘’Devlet Destekleri Zirvesi’’ne Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da katılacak. Zirvede 10 kamu kurumu temsilcisi devlet desteklerini anlatacak.

İlki 2017 yılında gerçekleşen ve her yıl büyük ilgi gören “Antalya Devlet Destekleri Zirvesi”nin 4’üncüsü korona virüs salgını nedeniyle webinar üzerinden gerçekleştirilecek.

ATSO Başkanı Davut Çetin, pandemi süreci nedeniyle zirvenin öneminin daha da arttığını belirtti. Çetin, şunları kaydetti.

‘’Koronavirüs salgını nedeniyle iş yerlerinden ayrılamayan firma temsilcileri, kamu kurumlarının teşviklerinden fazla haberdar olamadılar. Bu zirveyle, doğru bilgiyi ve son gelişmeleri güncel olarak, doğrudan desteği veren kurum yetkilisinin ağzından üyelerimize sunacağız. Katılımcılar tek bir etkinlik ile 10 farklı kurumun sunduğu destekleri öğrenebilecekler. Zirvede KOBİ ve büyük ölçekli işletmeleri, devlet destekleri veren kurumlarla bir araya getireceğiz. Birçok yatırımcı, girişimci, girişimci adayı açıklanan teşvik ve destekler konusunda bilgi sahibi olmadıkları için bu fırsatlardan yararlanamıyor. ATSO olarak bu nedenle üyelerimizin ve girişimci adaylarının destekler konusunda doğru bilgiye, doğru kaynaktan ulaşabilmelerini sağlamak için bu zirveyi düzenliyoruz.’’

Zirvede, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, İŞKUR İl Müdürlüğü, KOSGEB, SGK İl Müdürlüğü, TÜBİTAK, Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan temsilcileri sunumlarla katılımcılara bilgilendirecek.

Zirve, 25 Eylül tarihinde, 10:00 – 18:30 saatleri arasında gerçekleşecek. ATSO internet sayfasından toplantının katılım bağlantısı ve program detaylarına ulaşılabiliniyor.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.