“Onlara Hayatımı Borçluyum”

“Onlara Hayatımı Borçluyum”

ABONE OL
15:10 - 12/04/2020 15:10
“Onlara Hayatımı Borçluyum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İngiltere Başbakanı Boris Johnson Corona virüsü nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakımdan çıkartıldıktan sonra yaptığı ilk açıklamada ülkenin kamu sağlık kuruluşu Ulusal Sağlık Hizmeti çalışanlarına hayatını borçlu olduğunu söyledi.

Johnson, yoğun bakımdan çıkartıldı ve hastaneden taburcu edildi.

55 yaşındaki Johnson geçen hafta Corona virüsü nedeniyle Londra’daki St Thomas hastanesine kaldırılmıştı. Johnson, 6 Nisan’da yoğun bakıma alınmış ve 3 gün boyunca yoğun bakımda kalmıştı.

Hastane çalışanlarından bahsederken Johnson, “onlara ne kadar teşekkür etsem az, hayatımı onlara borçluyum” ifadelerini kullandı.

Bu açıklama gazetecilere gönderildi ve Başbakanlık ofisi tarafından da doğrulandı.

Johnson’ın Cuma günü dinlenme aralarında kısa yürüyüşler yaptığı ve bunun toparladığına dair ilk işaretler olduğu kaydedilmişti.

Başbakanlık ofisi Johnson’ın çok iyi ilerleme kaydetmeye devam ettiğini de belirtti.

İngiltere’de Corona nedeniyle hayatlarını kaybedenlerin sayısı 10 bine yaklaşmış durumda. İngiltere dünya gene Corona nedeniyle can kayıplarında 5. sırada.

Bu arada İngiltere Corona virüsünün ikinci dalgasının durdurulmasına yardımcı olmak için Dünya Sağlık Örgütü’ne ve yardım kuruluşlarına 200 milyon pound bağışta bulunacağını açıkladı.

Amerika’nın Sesi tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak haber sitelerinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.