Nürnberg’de gözler ödül törenine çevrildi

Nürnberg’de gözler ödül törenine çevrildi

ABONE OL
20:26 - 15/03/2022 20:26
Nürnberg’de gözler ödül törenine çevrildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

19 Mart akşamı kazanan filmler ve sanatçılar açıklanacak, aynı akşam, Perihan Savaş’a onur ödülü verilecek.

Almanya’nın Nürnberg kentinde 11 Mart tarihinde başlayan 26. Türkiye –Almanya Film Festivali tüm hızı ile devam ederken, gözler 19 Mart akşamı saat 21.00’de, Heilig-Gesit salonunda yapılacak ödül törenine çevrildi.

Gecede en iyi uzun ve kısa filimler, en iyi kadın ve erkek sanatçılar, seyirci ödülü ve Mahmut Tali Öngören ödülleri sahiplerini bulurken, ünlü sinema sanatçısı Perihan Savaş ’da onur ödülü verilecek.

JÜRİ HEYETLERİ

Uzun film jürisinde Yapımcı Alexander Bohr, başkanlığında, yönetmen Thorsten Schamann, Yönetmen Hüseyin Tabak, Oyuncu Tolga Tekin, Oyuncu Nilüfer Açıkalın ve Şenay Gürler yer alırken, kısa film jürisinde ise, Yazar yönetmen Tayfun Pirselimoğlu, Oyuncu Ulrike Arnold, Senarist Tini Tüllmann ile oyuncu Süheyla Ünlü yer alıyor.

BERGEN FİLMİ

Türkiye’de rekora giden BERGEN filmi Almanya’da festivalin açılış filmi olurken, film ikinci gösterisinde de yoğun ilgiye neden oldu. Kazanan en iyi film ise, Kommkino’da sat 20.45’de seyirci ile buluşacak.

PERİHAN SAVAŞ HAYRANLIĞI

Ünlü sanatçı Perihan Savaş, 19 Mart tarihinde hayranları ile buluşacak. Saat 19.00’da Heilig Geist salonunda kazanan filmler ile birlikte yılların sanatçısı Perihan Savaş’ta hak ettiği onur ödülünü alacak.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.