Nürnberg`de Commerzbank’a mektuplu saldırı

Nürnberg`de Commerzbank’a mektuplu saldırı

ABONE OL
00:02 - 07/04/2022 00:02
Nürnberg`de Commerzbank’a mektuplu saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg, Fürther Strasse’de Commerzbank’a gönderilen bir mektup açıldığında patladı.

Fürther Strasse 212’de Commerzbank’a yapılan saldırının ardından, Orta Frankonya’daki polis merkezi şantajcıyı araştırmaya başladı. Polis, müşterileri ve çalışanları diğer tehlikeli posta öğeleri konusunda uyardı.

Commerzbank’a düzenlenen saldırının sorumluluğunu kimliği belirsiz bir şantajcı üstlendi ve para istedi.

 POSTALARA DİKKAT

A5 formatındaki zarf, dışarıdan hissedilebilecek bir çerçeveye sahipti ve Commerzbank şubesinin Fürther Strasse’deki postanesine teslim edildi. 63 yaşındaki bir çalışan sabah 8 sularında mektubu açtığında zarfta kimyasal bir reaksiyon meydana geldi ve alev parlamasına neden oldu. Acil servisler, etkilenen çalışanın bakımını üstlendi. Olayda şans eseri kadın ciddi şekilde yaralanmadı.

FALİ MECHUL KİŞİ PARA TALEP ETTİ

Bavyera Eyaleti Kriminal Polis Ofisi’nden (BLKA) uzmanlar mektubu ve içeriğini inceledikten sonra, sevkiyatın kasten ateşlendiğini varsayıyor. Bu arada faili meçhul kişi, Commerzbank’a ihbarda bulundu. Hazırlamış olduğu bir ödeme talebine uyulmaması halinde başka tehlikeli mektuplar göndermekle tehdit etti.

BEKLENMEDİK BİR ŞEKİLDE POSTA ALIRSANIZ ŞÜPELENİN

Polis, şüpheli gönderileri son derece dikkatli bir şekilde ele alınmasını ve hiçbir koşulda açmaya çalışılmamasını ve derhal, gerekirse polisin acil durum numarasını 110 kullanılmasını istedi.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.