Nürnberg Uyum ve Göçmenlik Konseyi ırkçılığı kınadı

Nürnberg Uyum ve Göçmenlik Konseyi ırkçılığı kınadı

ABONE OL
21:26 - 16/05/2021 21:26
Nürnberg Uyum ve Göçmenlik Konseyi ırkçılığı kınadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg Uyum ve Göçmenlik Konseyi bir bildiri yayınlayarak, ırkçılığı kınadı. Başkan İlhan Postaloğlu ve sekreter Gülay İncesu- Aşar ikilisinin imzasının bulunduğu bildiride, masumlara şiddet ve saldırılıların durdurulması çağrısı yapılırken Ortadoğu’daki çatışmaların sona erdirilmesi gerektiği vurgulandı.

Bildiri şöyle:

Orta Doğu çatışmasının Almanya’da ve toplumumuzda da etkisi var. Bazı şehirlerde İsrail karşıtı, Yahudi karşıtı ve Müslüman karşıtı açıklamalar ve saldırılar vardı. Nürnberg ve Almanya’daki çeşitli göçmenlerin dini veya siyasi bağlantıları veya evleri ne olursa olsun barış içinde bir arada yaşamalarını sağlamak için özel bir role sahibiz.

Kuşkusuz bu, tüm yurttaşlara saygı ve kabulü de içeriyor Nürnberg Entegrasyon Konseyi, kendisini tüm Antisemittik ve Müslüman karşıtı açıklama ve ayaklanmalardan uzaklaştırıyor ve her türlü ırkçı eylemi mümkün olan en güçlü şekilde kınıyor.

Hükümetlerin veya siyasi veya terör örgütlerinin siyasetine karşı barışçıl protestolar meşrudur. Çocuklara, kadınlara, gençlere ve kutsal yerlere (ibadethaneler, camiler, kiliseler ve sinagoglar) yönelik saldırılar kabul edilemez ve olmamalıdır.

Masumlara şiddet ve saldırılar insanlar durmalı. Her türlü şiddeti ve güç kullanımını kesinlikle reddediyoruz. Daha önce de belirtildiği gibi, Yahudilere düşmanlık, Müslümanlara düşmanlık ve milletlere düşmanlık ciddi şekilde kınanmaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.