Nürnberg Turizm fuarı 21 Şubat’ta açılıyor21 Şubat’ta açılıyor

Nürnberg Turizm fuarı 21 Şubat’ta açılıyor21 Şubat’ta açılıyor

ABONE OL
23:59 - 15/02/2024 23:59
Nürnberg Turizm fuarı 21 Şubat’ta açılıyor21 Şubat’ta açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg Turizm fuarı 21 Şubat’ta açılıyor.Fuar,şimdiden baharı müjdeliyor.

Nürnberg Eğlence Ticaret Fuarı, (Freizeit Messe 24) 21 Şubat Çarşamba gününden 25 Şubat Pazar gününe kadar sergi merkezinde baharı getirecek.

Yaklaşık 450 katılımcı, altı salonda aktif eğlence ve önümüzdeki açık hava sezonu için teklifler sunacak. Fuara giriş saatleri 10.00 ile 18.00 arası olacak Son giriş ise saat 17.00 olarak belirlendi.

Nürnberg – Eğlence fuarında, Nürnberg ticaret fuarının ziyaretçileri aktif eğlence, evdeki bahçe, bir sonraki gezi ve yeni açık hava sezonu için teklifler bulacak. Fuarın açık alanında çeşitli yiyecek kamyonlarından sokak yemekleri var.

Dört tekerlek üzerinde seyahat ve eğlence

Eğlence fuarındaki en büyük teklif alanı Salon 12’deki karavan ve karavan salonudur. Burada kapsamlı bir pazar genel görünümü ve kompakt kampçılardan lüks karavanlara kadar geniş bir araç yelpazesi bulunacak.

Bahçe ve ev konularını Salon 10.0’da bulabilirsiniz. Bölgesel peyzaj şirketleri burada bahçe ve peyzaj tasarımındaki trendleri gösteriyor ve yeni bahçecilik sezonu için ilham veriyor. Çiçekli bahar trendlerinin yanı sıra evi genişletme ve yenileme teklifleri de var.

Aktif eğlence – açık hava deneyimleri ve bisiklet turları

Salon 9’da aktif boş zaman ve açık hava trendleri ile ilgili konulara odaklanılıyor. AllRide’da bölgedeki bisiklet satıcıları güncel modelleri tanıtıyor, şehir gezi teknelerinden trekking bisikletlerine, yarış bisikletlerinden e-bisikletlere kadar iki tekerlekli araçlar hakkında tavsiye ve bilgi sağlıyor.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.