Nürnberg, Kardeş şehir Antalya’ya 25’inci yıl anısına 25 ağaç dikecek

Nürnberg, Kardeş şehir Antalya’ya 25’inci yıl anısına 25 ağaç dikecek

ABONE OL
21:43 - 03/06/2022 21:43
Nürnberg, Kardeş şehir Antalya’ya 25’inci yıl anısına 25 ağaç dikecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya-Nürnberg Kardeş Şehir Derneği İN-SAN heyeti, Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Marcus König’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kardeş Şehir Derneği Başkanı Rıza Özlek, yönetim kurulu üyeleri Aynur Kır, Cihan Kente ve Nürnberg Belediyesi Uluslararası İlişkiler Antalya koordinatörü Stefani Wimmer hazır bulundu.

25’’ İNCİ YILA 25 AĞAÇ DİKİLECEK

Kardeş şehir anlaşmasının 25’inci yılı, aynı zamanda Nürnberg Kardeş Şehir Derneğinin kuruluşunun 25’inci yılı nedeniyle, kardeş şehir faaliyetleri Başkan König ile paylaşıldı. Buna göre,1 ve 3 Ekim arasında, Marcus König Başkanlığında bir heyetin Antalya’ya gitmesi ve Atatürk Kültür Merkezi parkına, 25’inci yıl anısına 25 ağaç dikilmesi planlandığı dillendirildi. Nürnberg’de yapılan Noel pazarında Antalya stadının devam etmesi, Antalya-Nürnberg Kardeş Şehir Dergisinin çıkarılmasının önemi belirtildi.

DERNEKLER ÇOK KÜLTÜRLÜ YAŞAM İÇİN ÖNEMLİ

Başkan Marcus König, derneklerin çok kültürlü yaşam için önemli olduğunu söyledi. Toplantıda, heyetlerin ertelenen ziyaretleri için bu yıl içinde yapılması için çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

Başkan König, Antalya’nın kendisi için önemli olduğunu vurguladı ve derneğin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.