Nürnberg Eğlence Ticaret Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı

Nürnberg Eğlence Ticaret Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı

ABONE OL
19:54 - 21/02/2024 19:54
Nürnberg Eğlence Ticaret Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg Eğlence Ticaret Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.Fuarda, Kemer standı da yer aldı.

Nürnberg’e adeta bahar geldi. Eğlence Ticaret ve Bahçecilik Fuarı açılışı ile birlikte yoğun ilgi gördü. Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci de açılışta hazır bulundu.

Türkiye’yi temsil eden Kemer Standı ilgi görürken, Nürnberg Büyük Şehir Belediye Başkanı Marcus König Kemer de açılışta standını Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci ile birlikte ziyaret etti.

Standı sorumlusu Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı Başkanı Filiz Ceylan Eraslan ve Kemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Cemal Şahin şu bilgileri verdiler:

TÜRKİYE’YE KARŞI BİR SEMPATİ VAR

Kemer Belediyesi gecen hafta Münih fuarında da yer aldı. Aynı standı Nürnberg Fuarında da hayata geçirdik. Genel anlamda Nürnberg Fuarının ilk günü, ön izlenimler güzel. Türkiye’ye karşı var olan bir sempati ve hoş görü var. Nürnberg ve Antalya, Schwabach- Kemer kardeş şehirliğini tanıyorlar. Turizm Bakanlığının bu gibi fuarlara ilgi göstermesi lazım. Umarım bu fuar ülkemize ve hem de Kemerimize faydalı olur.

ATATÜRK HAYRANI BAŞKAN

Fuar idaresi Başkanı Heiko König, Başkonsolos Fatma Taşan Cebeci ile sohbeti sırasında Atatürk’e karşı hayranlık duyduğunu belirterek, Türkiye, Almanya’dan daha modern, zira Atatürk kadınlara Almanya’dan daha önce oy hakkı tanıdı dedi. Taşan bu güzel sözleri memnuniyetle karşıladığını belirtti.

AÇIK HAVA MÜZESİNDE TÜRKLER TANITILDI

Bad Windsheim açık hava müzesinde Orta Frakonya kırsal kesiminde göç temalı özel bir sergi yer aldı. Bu sergide Türk misafir işçiler anlatıldı.

FUAR 25 ŞUBAT’A KADAR SÜRECEK

Kompakt kampçılardan lüks karavanlara kadar geniş bir araç yelpazesi ve Bahçe ve ev konularının işlendiği salon 10 ziyaretçilere ilham veriyor.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.