Nürnberg, Uluslararası Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Abdurrahman Gümrükçü, çocukları sevindirirken, Noel babanın Türkiye, Demreli olduğunu anlattı.
Almanya’ da Nürnberg kentinde, Nordostbahnhof bölgesi SPD başkanlığını yürüten, aynı zamanda Uluslararası Kültür ve Sanat Derneği Başkanı olan Abdurrahman Gümrükçü, düzenlenen Noel pazarında, Noel baba kılığına girerek, çocuklara hediyeler dağıttı.
Aralarında Türk çocuklarının da bulunduğu topluluğu sevindiren Gümrükçü, daha sonra, verilen Noel yemeğine katılarak, Noel babanın aslen Türkiye’nin Demre kazasından olduğunu söyledi.
Her yıl birçok turistin ziyaret ettiği Demre hakkında bilgi veren Abdurrahman Gümrükçü, özellikle çocuklar, Noel babanın Demreli olduğunu öğrendiklerinde çok şaşırdıklarını söyledi.
ALMANYA
6 saat önceALMANYA
9 saat önceALMANYA
9 saat önceALMANYA
13 saat önceGÜNCEL
13 saat önceALMANYA
13 saat önceASYA
13 saat önce