NETU Berlin Yönetimi T.C. Berlin Başkonsolos‘u ziyaret etti

NETU Berlin Yönetimi T.C. Berlin Başkonsolos‘u ziyaret etti

ABONE OL
22:17 - 28/08/2021 22:17
NETU Berlin Yönetimi T.C. Berlin Başkonsolos‘u ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Yeni NETU Berlin Yönetim Kurulu, T.C. Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekökü makamında ziyaret etti.

NETU Berlin Başkanı Bülent Göktekin NETU‘nun vatandaşlara ve işletmelere sunduğu avantaj ve imkanlardan bahsetti. Bilhassa seminer ve eğitim programların sürdürüldüğü NETU Akademi‘yi sertifikalandırarak, bu hizmetlerin daha da profesyonelleştiğini belirtti.

Federal ve eyelet bakanlıkların yanısıra farklı kurumlarla Almanya çapında girişimcileri eğittiklerini, sosyoekonomik gelişmeler hakkında iş dünyasına projeler ve seminerler sunduklarını ve şirketlere kalifiye eleman kazandırdıklarını ekleyen Başkan Göktekin, özellikle Berlin’deki vatandaşlarımıza ve işletmelere hizmet konusunda çalışmaların artarak devam ettiğini kaydetti. Öncelikle Girişimcilik, kalifiye eleman ihtiyacı ve dijitalleşme alanlarında resmi ve ekonomik kurumlarla yapılan açılım ve projelerden bahseden Göktekin, özellikle pandemi sürecinde NETU e.ticaret uygulaması gibi dijitalleştirilen çalışmalşar konusunda bilgi verdi.

Ziyaretleri için kendilerine teşekkür eden başkonsolos Rıfkı Olgun Yücekök, NETU nun çalışmalarını beğeni ve takdir ile takip ettiklerini ve NETU gibi profesyonel yapılanmalarla iş dünyasının toplum için daha faydalı aktörler haline geldiğini belirtti.

Berlinde her on kişiden birinin türk asıllı olduğunu kaydeden başkonsolos, toplum faydasına bütün kurumların daima yanlarında olduklarını vurguladı. Sohbet sonrasında NETU Berlin Yönetim Kurulu sayın Başkonsolos’a misafirperverliği için teşekkür plaketi ve hediye takdim etti.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.