NETU Berlin geleceğin girişimci adaylarının yanında

NETU Berlin geleceğin girişimci adaylarının yanında

ABONE OL
23:35 - 05/10/2021 23:35
NETU Berlin geleceğin girişimci adaylarının yanında
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Avrupalı-Türk İşletmeler Ağı NETU, Berlin Senatosu Ekonomi Daire Yönetimi ile olan kooperasyonu kapsamında mutat olarak düzenlediği Girişimcilik Seminerini bu sene de Korona Tedbir kurallarına titizlikle uyarak gerçekleştirdi.

İnteraktif bir şekilde geçen etkinlikte, NETU Berlin Yönetim Kurulu Üyesi ve Şirket Danışmanı Dilhan Görgün, katılımcıları özellikle iş kurmanın hukuki şartları, ticari serbesti, girişimci kimliği, girişimcilik fikirleri, iş kurma modelleri, iş kurma planı ve girişimciliğin riskleri hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirdi.

Seminerin bir diğer konusu ise, Almanya da  Korona Tedbir Kuralları ve girişimcilere yapılan destek ve teşvik programları oldu. Yoğun bilgi alışverişinin yaşandığı bu bölümde katılımcılar spesifik olarak kendi branşları kapsamında hangi yardımlara başvurabildiklerini öğrendiler.  Son bölümünün soru-cevap şeklinde tamamlanan seminerde, katılımcılara NETU Akademisinden sertifikalar verildi.

NETU Berlin Genel Sekreter Yardımcısı Mansur Doğan, katılımcıları NETU Berlin Başkanı Bülent Göktekin ve Yönetim Kurulu adına selamladı. NETU’nun, girişimci adaylarına olan desteğini geçmişte olduğu gibi gelecekte de sürdüreceğini ve daima bilgi ve danışmanlık hizmetleri ile genç girişimcilerin yanında olacağını vurguladı.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.