Münih’te Yapı ve İnşaat Fuarı düzenlendi

Münih’te Yapı ve İnşaat Fuarı düzenlendi

ABONE OL
11:21 - 02/11/2022 11:21
Münih’te Yapı ve İnşaat Fuarı düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

24-30 Ekim tarihleri arasında Münih Fuar alanında Uluslararası İnşaat ve Makineleri fuarı yapıldı.

Uluslararası İnşaat Makinaları, İnşaat Malzemesi Makinaları, İnşaat Araçları ve Madencilik Makinaları Fuarı Münih’te düzenlendi.

Bu yıl 33’üncüsü düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarına dünyanın farklı ülkelerinden üçbin 700 katılımcı firma katılarak kendi inşaat malzemelerini tanıtma fırsatı buldular.

Almanya ve İtalya’dan sonra Türkiye ‘nin üçüncü sırada yer aldığı fuar, 644 bin metrekare kapalı ve açık alanda düzenlendi. Bu sene 225 Türk firmasının yer aldığı Yapı ve İnşaat Fuarına, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, TBMM AKP Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, AKP Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, T.C. Münih Başkonsolosu Mehmet Günay, T.C. Münih Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Ali Albayraktar katılarak fuar alanındaki standları gezip, inşaat sektöründe yeni teknoloji konusunda bilgi aldılar.

Bülent Turan seçimlere yönelikte konuşarak; Türkiye’nin tüm Avrupa’nın dörtte biri miktarındaki ihracatın yapıldığı Almanya’da yaşayan 3 milyon vatandaşımızın Türkiye yolundaki davada parti gözetmeksizin önümüzdeki seçimlerde oy kullanmaları gerektiği mesajını verdi.

 

E-MAK ve Hidromek Yapı ve İnşaat Firma tanıtımında yapıldığı fuarda; E-MAK Yönetim Kurulu Başkanı Emre Gencer düzenledikleri gecede konuşma yaparak; Asfalt Plenti ürünlerinde dünya markası olan E-MAK’ın ileri teknoloji ürünleri tanıttı. Emre Gencer konuşmasında ayrıca; asfalt plenti müşteri beklentilerini eksiksiz olarak karşıladıklarını hem uzun ömürlü hem de enerji tasarrufu ile hızlı kurulum sağladıklarını sözlerini ekledi.

Yapı ve İnşaat Fuarına, katılımcılar Münih ve çevre kentlerden oldukça ilgi gösterirken, Türkiye’den gelen çok sayıda önemli ve büyük inşaat firmaların temsilcileri ile de buluşma ve standlarını gezme olanağı elde ettiler.

ha-ber.com/Sevgi Fırat/Münih

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.