Mövenpick Toskana’yı Tayland’a taşıdı

Mövenpick Toskana’yı Tayland’a taşıdı

ABONE OL
12:33 - 19/10/2020 12:33
Mövenpick Toskana’yı Tayland’a taşıdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

62 konuk odası ve 50 villaya sahip olan Mövenpick Resort Khao Yai, Toskana malikanesinin romantizmini Tayland’ın biyolojik çeşitlilikteki manzarasına taşıdı.

Bangkok’tan arabayla sadece üç saatlik mesafedeki Khao Yai Milli Parkı’nın kenarlarında bulunan Mövenpick Hotels & Resorts portföyünün en son üyesi Tayland kırsalında Toskana ihtişamı ile konuklarını bekliyor.

Uzun zamandır popüler bir Tayland kaçamağı olan dağlık bir arazide yer alan kale tarzı Mövenpick Oteli 112 odalı yeni tesisi ile Aileleri, çiftleri ve arkadaşlarını hedefliyor.

Rönesans ve Modern Barok tarzlarında dekore edilmiş odalar, pastoral ortam Toskana mimarisi ile tamamlanıyor.

Yolculara 45 metrekarelik Deluxe Oda’dan üç yatak odalı Penthouse’a kadar değişen 62 konuk odasından birinde veya gruplar için beş yatak odalı havuzlu villa da dahil olmak üzere 50 villadan birinde kalma seçeneği sunuluyor: Tüm odalar, tesisin 18 delikli golf sahasının çim yollarına ve çekici bir Avrupa tarzı bahçeye bakıyor.

Accor, Yukarı Güneydoğu ve Kuzeydoğu Asya ve Maldivler Genel Müdürü Patrick Basset, “Mövenpick Resort Khao Yai’nin açılışı Tayland’daki 10. Mövenpick otelimiz olacak! Zengin bir milli parka ev sahipliği yapan Khao Yai, uzun zamandır Bangkok sakinleri ve doğaya kaçıp kuçak açmak isteyen yerli gezginlerin tercih edilen kaçamağı olmuştur.

“Buradaki ilk otelimizin açılışıyla, Mövenpick markasının 70 yıllık mutfak mirasını sergilemeyi ve sürdürülebilir ve sorumlu bir yaklaşımla otantik ve unutulmaz bir konuk deneyimi sunmayı dört gözle bekliyoruz” dedi

Mövenpick deneyimini Khao Yai’ye uyarlanacak

Mövenpick’in mutfak deneyimleri itibarını pekiştiren otel, Flavors of Khao Yai’de gün boyu kapalı ve açık havada yemek yeme imkanı, Castleton Cafe’de doğal ortamda rahat yemek çizimleri ve tesis bünyesindeki organik sebze bahçesinden elde edilen ürünlerle dağlarda ikindi çayı sunmaktadır.

Otel düğünler gibi gala etkinlikleri için de ideal bir ortam sunuyor.

Ozone Salonu tiyatro düzeninde 120, kokteyl partileri için ise 200 misafir ağırlayabiliyor.

Bu arada Panacee Wellness Khao Yai, bir dizi bütünsel sağlık kontrolleri, canlılık terapileri, saç ve yüz detoksu uygulamaları yoluyla gücü ve enerjiyi optimize etmek için tasarlanmış bir dizi sağlıklı yaşam programı sunmaktadır. Buradaki diğer dinlence tesisleri arasında bir yüzme havuzu ve çocukların çeşitli çiftlik hayvanlarına yaklaşabileceği My Ozone Hayvan Kulübü bulunmaktadır.

Ülkenin en eski milli parkının yanında yer almasının yanı sıra otel, yerel çiftliklere, üzüm bağlarına ve pitoresk Heaw Narok Şelalesi’ne yakındır. (Tourexpi)

Resim: © Mövenpick Hotels

TOUREXPI tarafından geçilen Mövenpick Toskana’yı Tayland’a taşıdı – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Mövenpick Toskana’yı Tayland’a taşıdı – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Mövenpick Toskana’yı Tayland’a taşıdı – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.