Moskova Turizm Fuarı’nda Antalya ilgisi

Moskova Turizm Fuarı’nda Antalya ilgisi

ABONE OL
15:38 - 21/03/2021 15:38
Moskova Turizm Fuarı’nda Antalya ilgisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Pandemi süreci devam etmesine rağmen bu yıl 27’nisi düzenlenen Moskova Turizm Fuarı’nda Rusların Antalya ve Manavgat bölgesine yoğun ilgi gösterildiği belirtildi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, 16-18 Mart tarihlerinde Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen 27. MITT Moskova Turizm Fuarı’nı değerlendirdi.

MATSO olarak Moskova Turizm Fuarında stant açarak Manavgat ve Side turizm bölgesinin tanıtıldığını belirten Boztaş, ‘’Hedefimiz yaptığımız tanıtımlarla kente bir fazla daha turist getirmektir’’ dedi.

Manavgat- Side standının fuar boyunca açık kaldığını ifade eden Ahmet Boztaş, şöyle devam etti.

‘’MITT Moskova Turizm Fuarında Ruslar Side-Manavgat destinasyonuna yönelik tanıtım standına yoğun ilgi gösterdi. Bu ilgiden oldukça mutluyuz. Acenteciler ile görüşmeler yapıldı. Ben 2021 yılında Moskova’dan ciddi bir turist akınına uğrayacağız diye düşünüyorum.”

Ukrayna’da Kiev Fuarı’na da katılacaklarını anlatan MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, şunları kaydetti.

‘’MATSO olarak Manavgat –Side destinasyonunu tanıtmak amacıyla 12-14 Nisan tarihlerinde Ukrayna UİTT Kiev 2021 Turizm Fuarına fiziki olarak katılacağız. Bu fuarında güzel geçmesini umuyoruz. Mayıs ayında İngiltere, Haziran ayında da Avrupa pazarları açılarak 2021 sezonunun 2020 yılına göre daha iyi bir şekilde geçireceğimizi umut ediyorum. Bunda ülkemizde Güvenli Turizm Sertifikası uygulaması ve turizmde çalışan personellerimizin aşılanmış olması önemli bir etken olacak diye düşünüyorum.’’

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.