Moskova Putin-Biden Zirvesinden Umutlu

Moskova Putin-Biden Zirvesinden Umutlu

ABONE OL
22:11 - 20/05/2021 22:11
Moskova Putin-Biden Zirvesinden Umutlu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Rusya, Cumhurbaşkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Joe Biden arasında yapılacak görüşmenin olumlu geçeceğine dair umutlu olduğunu ifade ediyor. Kremlin Sarayı’ndan yapılan açıklamada, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve Rusya Dışişleri Bakanı Segey Lavrov arasında İzlanda’da yapılan görüşmenin olumlu bir sinyal olduğu ifade edildi.

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, gazetecilere yaptığı değerlendirmede, Lavrov ve Blinken arasında geçen görüşmenin, liderler arasında bir zirve yapılması konusunda karar verilmesi için Moskova açısından yardımcı olacağını söyledi.

Peskov, Rusya’nın liderler arası görüşme öncesi diplomatlar arasındaki bu görüş alışverişlerini değerlendirmeye alacağını ifade etti.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İzlanda’da dün biraraya geldiler. İki bakan, ülkeler arasındaki ciddi görüş ayrılıklarına karşın birlikte çalışmanın bir yolunu bulmanın mümkün olduğunu ifade ettiler.

VOA tarafından geçilen Moskova Putin-Biden Zirvesinden Umutlu haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Moskova Putin-Biden Zirvesinden Umutlu haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Moskova Putin-Biden Zirvesinden Umutlu haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.