Morales gelecek seçimler için senatör adayı oldu

Morales gelecek seçimler için senatör adayı oldu

ABONE OL
13:11 - 04/02/2020 13:11
Morales gelecek seçimler için senatör adayı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bolivya’da ABD destekli darbenin ardından görevinden istifa eden eski devlet başkanı Morales, Mayıs’ta yapılacak seçimler için Cochabamba kentinden senatör adayı oldu.

Bolivya’da Sosyalizme Doğru Hareket (MAS) partisi liderleri, eski devlet başkanı Evo Morales’in senatör adayı olduğu açıklandı.

ABD destekli darbenin ardından görevinden istifa eden Morales, Mayıs’ta yapılacak seçimler için Cochabamba kentinden aday oldu.

MAS Temsilcisi Leonardo Loza, “Başkan kardeşimiz Evo Morales, senatoya ilk aday olarak, Cochabamba’nın resmi listesinde yer aldı” açıklamasında bulundu.

Morales’in adaylık başvurusu, başvuru formunu iletecek olan temsilcisi Patricia Hermosa’nın iki gün önce tutuklanmasıyla tehlikeye girmişti.

Morales’in başvuru evraklarının iletilmesinde bir sorun olmadığını açıklayan Loza, “başvuruya yönelik tüm yasal işlemlerin tamamlandığını” duyurdu.

 

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.