MHP’den ‘kalpaklı Bahçeli’ paylaşımı

MHP’den ‘kalpaklı Bahçeli’ paylaşımı

ABONE OL
02:13 - 10/03/2019 02:13
MHP’den ‘kalpaklı Bahçeli’ paylaşımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

MHP’nin sosyal medya hesaplarından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kara kalpaklı fotoğrafının yer aldığı paylaşımda bulunuldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milliyetçilik ve Kuvay-i Milliye’ye ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kalpaklı fotoğrafla yanıt verdi.

MHP’nin sosyal medya hesaplarından, “Fıtrat değişir sanma! Bu kan yine o kandır…”notuyla, Devlet Bahçeli’nin dikkati çeken bir fotoğrafı paylaşıldı.

Bahçeli’nin Kuvayi Milliye’yi temsil eden kalpağı giymesi, Kılıçdaroğlu’nun kendisine ve partisine yönelik yaptığı eleştirilere bir cevap olarak yorumlandı.

Bahçeli, fotoğrafta arapça “Allah” kelimesinin yazılı olduğu bir tablonun önünde yer alırken, karede ibrikler de yer aldı.

Fıtrat değişir sanma!
Bu kan yine o kandır… pic.twitter.com/6BxjnY9JnT

— MHP (@MHP_Bilgi) 8 Mart 2019


soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.