Mevlüt Çavuşoğlu “Manisa’da yağlı pehlivanları” izledi

Mevlüt Çavuşoğlu “Manisa’da yağlı pehlivanları” izledi

ABONE OL
23:08 - 04/10/2021 23:08
Mevlüt Çavuşoğlu “Manisa’da yağlı pehlivanları” izledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 6. Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşlerini İzledi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bu yıl 6.’sı düzenlenen Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşlerine katıldı.

Yunusemre Belediyesi tarafından Yuntdağı Ortaköy Mesire Alanında düzenlenen Yuntdağı Yağlı Güreş Festivaline Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Vali Yaşar Karadeniz, Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Mehmet Ali Özkan ve Erkan Akçay, belediye başkanları, meclis üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yuntdağı Geleneksel Yağlı Güreşlerine katılan Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ve protokol üyeleri birlikte, Ortaköy Mesire alanında bulunan vatandaşları ve başpehlivanları selamladı.

Güreş müsabakalarında son Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz başta olmak üzere Başpehlivanlar Recep Kara, Şaban Yılmaz, Abdullah Güngör, Salih Erinç, Sermest Bulut, Ali Gökçen gibi Türkiye’nin ünlü 64 başpehlivanının da aralarında bulunduğu yaklaşık 600 pehlivan Ortaköy Er Meydanı’na çıktı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dereceye giren güreşçilere madalyalarını takdim etti. Finalde, başpehlivanlık için Cengizhan Şimşek ile Ali Gürbüz karşılaştı.

ha-ber.com/Metin Durmaz

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.