Mersin’de yakalanan uyuşturucu satıcıları PKK’lı çıktı

ABONE OL
08:56 - 07/03/2019 08:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Mersin’de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda tutuklanan 3 şüphelinin, terör örgütü PKK’nın mensubu olduğu ve eylemlerine de katıldığı tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, “torbacı” olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı.

Merkez Akdeniz ilçesi Güneş Mahallesi’ne operasyon düzenleyen ekipler, uyuşturucu satıcısı A.T’yi suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan zanlının, PKK üyesi olduğu ve terör örgütünün birçok eylemine katıldığı, kardeşinin de geçmiş yıllarda bir terör operasyonunda etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Zanlının evindeki aramada da çok sayıda örgütsel doküman ve uyuşturucu ele geçirildi.

Ekiplerin, Akdeniz’deki Demirtaş Mahallesi ile Toroslar ilçesi Çukurova Mahallesi’nde düzenlediği 2 ayrı operasyonda da H.K. ile H.K. uyuşturucu satmaya çalışırken suçüstü yakalandı.

İncelemede, 2 zanlının da PKK üyesi olduğu ve örgütün birçok eylemine katıldığını belirlendi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan terör örgütü üyesi uyuşturucu satıcıları, sevk edildikleri nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.

AA ( Anadolu Ajansı ) tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.