Mehmet Satar: Gün birlik olma günüdür

Mehmet Satar: Gün birlik olma günüdür

ABONE OL
10:47 - 24/03/2021 10:47
Mehmet Satar: Gün birlik olma günüdür
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından, Çanakkale’de geçtiğimiz günlerde farklı bir etkinliğe imza atıldı. Bosna Hersek, Karadağ, Bulgaristan, Azerbaycan, Hırvatistan, Sırbistan gibi bölgelerde yaşayan, sosyal medya fenomenleri, blogerlar ve basın mensupları Kolin Hotel’de misafir edildiler. Kafile Assos, Troya Müzesi gibi alanları titiz bir şekilde gezdi ve bölgeden paylaşımlarda bulundular. Bölgenin tanıtılması ve yurtdışına açılması için ilk etkinlik bir hayli takdir gördü.

Bölgemizin daha fazla tanıtılması, bölgemizin atılım yapması açısından

Çanakkale Gündem’den Tunahan Ünsal’ın haberine göre, Kolin Hotel Genel Müdürü ve Türkiye Otelciler Birliği Çanakkale Temsilcisi Mehmet Satar, “Geçtiğimiz hafta, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106.yıldönümü öncesinde, her şeyin sıfırlandığı bu dönemde, bölgemizin daha fazla tanıtılması, bölgemizin atılım yapması açısından, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından, Çanakkale’de bir gezi organize edildi.

Sosyal medya fenomenleri, blogerlar ve basın mensuplarını ağırladık

Ağırlıklı olarak, blogerlar, sosyal medya fenomenleri ve basın mensupları Çanakkale’ye geldiler. Çanakkale’nin yurtdışına ve bölgeye ilgisi olan yakın bölgelere tanıtılması açısından faydalı bir etkinlik gerçekleşti. Gelen kafileden yaklaşık olarak 18 kişi Azerbaycanlıydı. Kendilerini Çanakkale’de ağırladık.

Gelen kafile arasında Sırbistan, Hırvatistan, Bosna Hersek, Karadağ, Bulgaristan, Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna vatandaşları vardı.

Azerbaycan’da Çanakkale konuşuldu ve dillendirildi

Gelen listenin çoğunun Azerbaycanlı olduğunu öğrenince, geçmişte Azerbaycan’da çalışıp, bölgenin insanını bildiğim için yakın bir temas kurduk. Truva Müzesi’ne gidecekleri gün benden eşlik etmemi istediler. Hem Çanakkale turizmini temsilen hem de aynı dili konuşan, aynı topraklarda yaşamış olan insanlar olarak kendilerine eşlik ettim.

Çok keyif aldık. Çanakkale’den çok etkilendiler. Azerbaycanlı iki basın mensubu, daha Azerbaycan’a dönmeden bölgeyi anlatan ve gördükleri güzellikleri aktardıkları düşüncelerini buradan yazıp gönderdiler. Azerbaycan’da Çanakkale konuşuldu ve dillendirildi.

Hep bir olmamız lazım

Diğer sosyal medya fenomenlerinin de paylaşımlarını gördük ve ilgi ile takip ettik. Hep bir olmamız lazım. Turizmciler olarak, o, bu, şu dememek lazım. Yıl genelinde bir kere değil, birden fazla, veya sürdürülebilir projeler gerekmektedir.

Çalışmaların bu şekilde olmasını ve bu şekilde olursa, herkesin fayda sağlayacağı görüşündeyim. Kimsenin kimseye farklı bir gözle bakmayacakları bir ortam oluşması gerekliliğine inanıyorum. Gün birlik olma günüdür” açıklamasında bulundu.

TOUREXPI tarafından geçilen Mehmet Satar: Gün birlik olma günüdür haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Mehmet Satar: Gün birlik olma günüdür haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Mehmet Satar: Gün birlik olma günüdür haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.