Mayorka satışları patladı, Almanya’daki otelciler öfkeli ve çaresiz

Mayorka satışları patladı, Almanya’daki otelciler öfkeli ve çaresiz

ABONE OL
21:05 - 16/03/2021 21:05
Mayorka satışları patladı, Almanya’daki otelciler öfkeli ve çaresiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Alman Otel ve Restoranlar Derneği genel müdürü Ingrid Hartges, “Yurtdışına seyahat etmek mümkün olurken yerel turizm endüstrisine perspektif sunmamak doğru değil!” dedi.

Almanya’daki otelciler arasında öfke ve çaresizlik tehlikeli boyutlara geldi

Otelciler sert bir şekilde hükümeti suçluyorlar  ve hepsi bir ağızdan Almanya’da otelcilik sektörü için bir açılım perspektifinin olmaması acı ve kabul edilemez. ” diyerek öfkelerini dile getiriyorlar .

Bunun üzerine birde Almanya otellerin  kapalı tutulduğu bir tarihte bazı ülkelere tatil için karantinasız seyahat izni verilmesi Alman otelcileri çıldırttı .

Pazar gününden bu yana, Mallorca tatil satışları patladı :

Adaya uçak ile ilk gelen Alman turistler arasında “ güneşe ve tatilimize kavuştuk!” diyerek ağlayanlar gözlendi .

Buna karşılık Federal Almanya Hükümeti bakanları bu “Mayorka çılgınlığını”  doğru bulmadıklarını ifade ediyorlar . Alman hükümeti Almanlara en azından Mayıs ayına kadar sabırlı olmalarını öneriyor .

Mayorka ve İspanya’nın diğer bölgelerine, Portekiz ve Danimarka’ya için izin çıktı . Tatilciler geri döndükten sonra – karantina ve zorunlu testler olmadan tekrar bu ülkelerden Almanya’ya dönebilecekler.

Almanya’daki oteller ise 28 Mart’a kadar kapalı tutuluyor .   Bu tarihten sonrasında açılıp açıklamayacakları ise henüz belli değil.

22 Mart’a kadar federal ve eyalet hükümetleri tarafından alınacak kararları Alman otelciler dört gözle bekliyorlar .

Romantik Hotels CEO’su Thomas Edelkamp Facebook’ta şöyle yazıyor: “Federal hükümet ve Robert Koch Enstitüsü inanılmaz !Almanya’daki otelcilik sektörünü kapatıyorsunuz, ancak Mayorka’ya  toplu göçe izin veriyorsunuz ?

Hotelverband Deutschland’ın başkanı ve genel müdürü Otto Lindner ve Markus Luthe bir blog yazısında şunları yazıyor: “Alman siyaseti, güvenilirliğini tamamen yitirmek üzere: Uzun zamandır sadece insidans değerine bakılarak şekillenen salgın ile mücadele, ülkeyi tam da bu çıkmaza sürüklemiştir. ”

Kuzey Denizi yerine Akdeniz

Mayorka’ya çok sayıda havayolu  ek uçuşlar koymaya başladı

Ryanair, Paskalya tatilleri boyunca Almanya’dan Balear Adası’na toplam 200 ek uçuş sunacak.

Condor 27 Mart’tan itibaren çeşitli Alman şehirlerinden Mayorka’ya uçmaya başlıyor.

Lufthansa’ya bağlı Eurowings normal uçuş planının yanında 300 uçuşluk ek programını seyahat acentelerine bildirdi.

TOUREXPI tarafından geçilen Mayorka satışları patladı Almanya’daki oteciler öfkeli ve çaresiz haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Mayorka satışları patladı Almanya’daki oteciler öfkeli ve çaresiz haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Mayorka satışları patladı Almanya’daki oteciler öfkeli ve çaresiz haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.