Maxeria Blue Didyma HolidayCheck 2022 ödülü aldı

Maxeria Blue Didyma HolidayCheck 2022 ödülü aldı

ABONE OL
13:22 - 13/01/2022 13:22
Maxeria Blue Didyma HolidayCheck 2022 ödülü aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Avrupa’nın en büyük tatil rezervasyon portallarından biri olan İsviçre merkezli HolidayCheck 2022 ödüllerini açıkladı.

Didim’de yer alan Maxeria Blue Didyma ege sahillerinde bu ödüle layık görülen 10 otelden biri oldu.

Alınan ödül hakkında değerlendirmelerde bulunan Didim Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla “Didim’in bilinirliğinin artması ve tercih edilmesi için önemli bir başarı olarak gördüğümüz bu ödülden dolayı Maxeria Otel yönetimi ve çalışanlarını kutluyoruz. Tatilcilerin ve turizm yatırımcılarının İlgisinin giderek yükseldiği Didim’de bu ve buna benzer ödüllerle daha çok anılacağına inanıyoruz” dedi. 12 ay açık olan Otelin aynı zamanda wellness kategorisinde de birinci olmasının turizmin tüm yıla yayılması hedefi için de önemli bir adım olduğunu, Didim’in turizm altyapısının bu hedefe gün geçtikçe daha uygun hale geldiğini ifade etti.

HolidayCheck Ödülleri Nedir 

Tatilcilerin değerlendirmelerine göre en popüler oteller, her yıl HolidayCheck Ödülü’nü kazanıyor. Ülkemizde Ege (Turkish Aegean) ve Akdeniz (Turkish Riviera) olmak üzere her iki bölgeden 10 konaklama tesisi en popüler otel ödülü alıyor.

Dolayısıyla her yıl ülkemizden en fazla 20 otel bu özel ödüle sahip olabiliyor.

Bir otelin HolidayCheck Ödülü kazanması için belirlenen periyotlar dahilinde (önceki yılın Aralık başlangıcından bir sonraki yılın Kasım sonuna kadar) belirlenen kriterleri yerine getirmiş olması gerekiyor. Resim: © Didim Ticaret Odası

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.