Marmaris`e Kardeş Şehir Fürth’ten Destek

Marmaris`e Kardeş Şehir Fürth’ten Destek

ABONE OL
22:34 - 27/05/2022 22:34
Marmaris`e Kardeş Şehir Fürth’ten Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Yeni pazarlar açmak, turizm yelpazesini genişletmek için Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay Almanya’ya geldi.

Bu çerçevede, Almanya’da turizm duayeni Hüseyin Baraner’in organize ettiği ve Fürth’ün kardeş şehri, Marmaris’in onur konuğu olduğu Almanya’nın Rheinland-Pfatz eyaleti Mainz kenti yakınlarındaki, Binde kentindeki,’BACK TO TRAVEL’ turizm kongresi ve fuarına Marmaris’ten bir delegasyon katıldı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris Meclis Üyesi Ali Kırlı, GETOB (Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeler Birliği) Başkanı Mustafa Deliveli ve Turizmci Can Eroğlu ile Marmaris delegasyonu Almanya’da pandemi sonrası gerçekleşen en büyük turizm organizasyonda Bingen Belediye Başkanı Thomas Feser, T.C. Mainz Başkonsolosu Sedat Turan, Almanya’nın önde gelen tur operatörleri ve seyahat acente birlikleri ve turizm beldelerinin belediye başkanları ile önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Delegasyona Marmaris’in kardeş şehri Fürth ‘de Marmaris Reisen adı altında Seyahat Acentesi ile hizmet veren turizmci Ayhan Yeşil temaslara destek verdi. Ayhan Yeşil: “Kardeş şehrimiz Marmaris’in turizm açısından zor günlerden geçiyor. Rusya ve Ukrayna pazarından oluşacak kaybı Almanya’dan ve bölgemizden telafi etmeye destek veriyoruz” dedi.

Turizm pazarlama uzmanı olan Nürnberg Metropol Bölgesi Türk Toplumu Başkanı Bayraktar da kongre boyunca delegasyonu turizm paydaşları ile tanıştırarak delegasyona katkı sağladı.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / FÜRTH

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.