Manavgat’a modern Toptancı Hal Kompleksi yapılacak

Manavgat’a modern Toptancı Hal Kompleksi yapılacak

ABONE OL
19:06 - 10/11/2020 19:06
Manavgat’a modern Toptancı Hal Kompleksi yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ilçesinde modern toptancı hal kompleksi projesine başlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yerelden kalkınma hedefleri doğrultusunda Manavgat İlçesi Demirciler mahallesinde 11 bin 110 metrekare alan üzerinde modern toptancı hal kompleksi kuracak. 48 milyon 438 bin 923 TL olarak belirlenen toptancı hal kompleksi projesinin ihalesine 14 firma teklif verdi.

Manavgat Toptancı Hal Kompleksi Projesinde, 2 adet giriş kapısı ve güvenlik kulübesi, açık otopark yer alacak. İdari bina zemin katında elektrik odası, zayıf akım odası, 3 adet işyeri, 4 adet dükkân bulunacak.  Birinci katta ise mutfak, restoran, toplantı salonu, mescit, abdesthane, teknik oda ve 4 adet ofis yer alacak. A1 ve A2 blokta 20 adet komisyoncu dükkânı yer alacak.

B1 blokta 12 adet tüccar ardiyesi B2 Blok’ta ise 20 adet tüccar ardiyesi olacak. Bodrum katta ise hidrofor odası, yangın suyu odası ve kullanım suyu odası bulunacak. Özel sektörün ve üreticinin yatırımlarını destekleyecek, yaşam ortamlarını iyileştirecek Manavgat Hal Projesi konumuyla da lojistik olarak üreticiye katkı sağlayacak.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.