Lufthansa iş seyahatlerinin artışına dikkat çekti

Lufthansa iş seyahatlerinin artışına dikkat çekti

ABONE OL
21:10 - 16/11/2021 21:10
Lufthansa iş seyahatlerinin artışına dikkat çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Lufthansa’nın CEO’su, iş seyahatinin geleceği konusunda son zamanlarda olduğundan çok daha iyimser bir yaklaşım sergiliyor.

İş seyahati piyasası 2019 öncesi seviyesinin yaklaşık yüzde 40’ına geri döndü. Lufthansa özelikle küçük ve orta ölçekli şirketler arasında talepte güçlü bir artış kaydetti. Büyük şirketlerde talep biraz daha düşük.

Geçen yıl video konferansın yeni olanakları ve avantajları çok yoğun bir şekilde tartışıldı. Bugün ise bu teknolojik imkanın dezavantajları ve sınırlamaları hakkında artan bir tartışma var.

Lufthansa’nın Patronu uyardı:

Girişimciler ve yöneticilerin tekrar seyahat etmek istiyorlar. Küresel ekonominin büyümesi seyahati teşvik ediyor.

Bu gelişmeler ışığında Lufthansa, business class sayısını küçültmeyi düşünüyor.

Lufthansa patronu Carsten Spohr, Handelsblatt’a verdiği demeçte, ‘business class’ sayısının şimdiki haliyle kalıp kalamayacağı, bunun yerine premium ekonomini sınıfının artırıp artılamayacağı konusu üzerindeki çalıştıklarını söyledi.

Carsten Spohr. yaptığı açıklamada Lufthansa’nın premium sınıflarının yüksek talep görmeye devam ettiğini söyledi.

Spohr, premium sınıflara olan talebin şu anda “memnun edici derecede yüksek” olduğununu, özelikle Kuzey Atlantik uçuşlarında First Class’a 2019’dakinden daha fazla talep olduğunu ancak Business Class’taki rezervasyonların sadece biraz daha düşük olduğunu sözlerine ekledi. Resim: © AA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.