Lufthansa, ekonomi sınıfında çekyat hizmetini test ediyor

Lufthansa, ekonomi sınıfında çekyat hizmetini test ediyor

ABONE OL
11:21 - 24/11/2020 11:21
Lufthansa, ekonomi sınıfında çekyat hizmetini test ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Buna göre Ekonomi yolcuları, Aralık ortasına kadar Frankfurt – São Paulo rotasında uyumak için üçlü veya dörtlü koltuk dizisini çekyat olarak rezerve edebilecekler.

2019 yazında Lufthansa, çevrimiçi bir ankette müşterilere çeşitli ek hizmetleri nasıl bulduklarını sormuştu.

Şimdi Lufthansa bir sonraki adımı attı ve 18 Kasım’dan itibaren Frankfurt – São Paulo – Frankfurt güzergahında Economy Class’taki çekyat teklifini test etmeye başladı.

Artık Boeing 747-8 ile LH 506/507 uçuş numarası ile gerçekleşen uçuşlarda Lufthansa Sleeper’s Row’da uykunuzu alabilirsiniz.

Bu paketi alanlar yolcular için üç veya dört koltuktan oluşan bir koltuk sırasının tamamı birleştirilerek rezerve ediliyor: Yolculara ayrıca minderler, koltuk örtüsü, battaniye, business class uçuş seti ve uçağa öncelikli biniş imkanı da dahil olmak üzere tam bir uyku paketi olarak sunuluyor.

Rezervasyonlar şu anda sadece havalimanında uçuş öncesi yapılabiliyor.

Sleeper’s Row’un özel test fiyatı şu an sadece 260 dolar.

Lufthansa, bu paket için satışa açık sıra sayısının sınırlı olduğunu ve çekyatın önceden rezerve edilemeyeceğini, bu teklifin boş kalan koltukların birleştirilmesi ile ancak sağlanabildiği bildirildi.

Resim: © Lufthansa

TOUREXPI tarafından geçilen Lufthansa, ekonomi sınıfında çekyat ve uyku hizmetini test ediyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Lufthansa, ekonomi sınıfında çekyat ve uyku hizmetini test ediyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Lufthansa, ekonomi sınıfında çekyat ve uyku hizmetini test ediyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.