Lufthansa City Center’ler mobil satışlar başlatacak

Lufthansa City Center’ler mobil satışlar başlatacak

ABONE OL
14:31 - 30/11/2020 14:31
Lufthansa City Center’ler mobil satışlar başlatacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Lufthansa City Center’ler (LCC) teknolojilerini geliştiriyor ve mobil iş dünyasına giriyor.

Genel müdür Markus Orth, Lufthansa City Center’ler için düzenlenen çevrimiçi LCC konferansında seyahat acentalarının yeni araçları ve sosyal medyadaki varlıklarını profesyonelleştirmesi ve çevrimiçi varlıklarını güçlendirmesi gerektiğini duyurdu.

Lufthansa City Center seyahat acentası zinciri ayrıca Travelista adında yeni bir marka ile mobil seyahat satışlarına başlamayı planlıyor.

Lufthansa City Center Frankfurt’taki genel merkezinde 500 acentenin çevrimiçi konferansı için bir stüdyo kuruldu ve dijital formatta franchise ortaklarının buluşması sağlandı.

LCC genel müdürü Orth, franchise ortaklarının yakında sosyal medya aracılığıyla sanal müşteri bağlantılarını profesyonelleştirmelerini sağlayacak dijital bir paket sunacaklarını duyurdu.

LCC Seyahat acenteleri de en geç 2021 baharına kadar müşteriler için yeni bir çevrimiçi mağaza penceresi açacaklar: Bu çalışma ile satış acentesinin yerel görünürlüğü artırılacak ve müşterilere akıllı telefonlarını kullanarak satış ofisinin kapısından içeriye girmesi sağlanacak.

Yeni Travelista markası yalnızca kalifiye satış uzmanlara yönelik olacak

Francise yöneticisi Laube, önümüzdeki yılın başında LCC’nin mobil seyahat işine de gireceğini söyledi. Rita AG ile birlikte teknik ön koşulların yerine getirilmesi ile Travelista adında bir marka yaratılacak.

Artık kendi satış ofislerinde bir gelecek görmeyen ve eleman çalıştırmak istemeyen seyahat profesyonelleri satışlarına mobil olarak devam edebilecekler. Bu teklif sadece kalifiye seyahat danışmanlarına açık olacak ve sektör dışı kariyer değiştiricilere kapalı olacak.

Resim: © LCC

 

TOUREXPI tarafından geçilen Lufthansa City Center’ler Travelista markası ile mobil satışlara başlatacak haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Lufthansa City Center’ler Travelista markası ile mobil satışlara başlatacak haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Lufthansa City Center’ler Travelista markası ile mobil satışlara başlatacak haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.