Lübnan’da eylemlerin ardından ek vergiler geri çekildi

Lübnan’da eylemlerin ardından ek vergiler geri çekildi

ABONE OL
17:46 - 30/03/2021 17:46
Lübnan’da eylemlerin ardından ek vergiler geri çekildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Lübnan Maliye bakanı, vergi artışlarına ve yolsuzluğa karşı yapılan protesto eylemlerinin üçüncü gününde yeni kabul edilen bütçede ek vergilerin olmadığını duyurdu.

Lübnan maliye bakanı bugün yaptığı açıklamada, Başbakan Saad el-Hariri ile yaptığı görüşmenin ardından, nihai bir bütçe üzerinde anlaşmaya vardıklarını belirterek, ülke genelinde protestoları yatıştırmak amacıyla herhangi bir ek vergi veya harç içermeyen bir bütçe üzerinde anlaşma sağladıklarını söyledi.

Hükümet, WhatsApp ve diğer mobil uygulamalar aracılığıyla yapılan çevrimiçi aramalarda aylık 6 dolar vergi uygulamayı gündeme getirmişti.

Vergiler geri çekilse de protestolar devam ediyor. Güvenlik güçleri ve protestocular arasındaki çatışmalarda düzinelerce insan yaralandı.

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.