Londra Köprüsü’nde silah sesleri

Londra Köprüsü’nde silah sesleri

ABONE OL
19:10 - 29/11/2019 19:10
Londra Köprüsü’nde silah sesleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İngiltere’nin başkentinde Londra Köprüsü’nde bıçaklı saldırıda bulunduğu iddia edilen bir kişi polis tarafından vurularak öldürüldü. Polis olay yerinde bıçakla yaralananlar olduğunu açıkladı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da çevredekilere bıçaklı saldırıda bulunduğu iddia edilen bir kişi polis tarafından vuruldu. Polis “şüpheli”nin olay yerinde öldüğünü açıkladı.

BBC’nin haberine göre Londra Köprüsü’ndeki bıçaklı saldırıda yaralılar var.

Bıçaklı saldırıyı terör saldırısı olarak değerlendirildiğini açıklayan Londra polisi şüphelinin vurulduğunu ve olay yerinde öldüğünü doğruladı.

Polisten yapılan açıklamada şüphelinin üzerinde patlayıcı süsü verilmiş yelek olduğuna “inanıldığı” belirtildi.

Londra Polisi tarafından daha önce yapılan açıklamada köprüde bıçaklı saldırı ihbarı üzerine olay yerine gidildiği, olay mahallinde bıçakla yaralananların olduğu, bir kişinin polis tarafından gözaltına alındığı belirtilmişti. Olayın ardından Londra Köprüsü’ndeki metro istasyonu kapatılmıştı.

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.