Kuzey Bavyera, Müsiad Nürnberg’den  büyük atak

Kuzey Bavyera, Müsiad Nürnberg’den büyük atak

ABONE OL
21:51 - 13/10/2021 21:51
Kuzey Bavyera, Müsiad Nürnberg’den  büyük atak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bundan böyle, MÜSİAD  üyeleri dünya çapında, Sixt araç kiralamadan yüzde 25 daha ucuza otomobil kiralayabilecekler.

Kuzey Bavyera ,Nürnberg MÜSİAD  Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Aydın Özcan`ın şahsi çapaları neticesinde, dünyaca ünlü araç kiralama şirketi Sixt ile anlaşma çerçevesinde Dünya’nın her yerinde Müsiad üyelerine araç kiralamada yüzde 25 indirim yapılması gerçekleştirildi.

Aydın Özcan’ın bildirildiğine göre, özellikle fuarlar nedeniyle dünya çapında seyahat eden iş adamları bu indirimden faydalanarak, ucuz oto kiralama şansını yakalayacaklar. Özcan,ın diğer bir  müjdesi ise, oto kiralamanın yanı sıra, diğer sektörlerle benzeri anlaşmalar yapılarak ,üyelerin lehine önemli adımlar atılacak.

AYDIN  ÖZCAN KİMDİR?

Antalya-Manavgat’la anne ve babanın 3 evladından biri olan Aydin Özcan, Nürnberg’de dünyaya geldi. Nürnberg Üniversitesi‘nin Ekonomi ve işletme dalındaki  eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra, DATEV şirketinde Bütçe Planlama bölümlerinde kariyerine başladı. 2 sene sonra kendi is yerini açan Aydin Özcan, Nürnberg’de 13 yılı askın ticaretle uğraşıyor. Telekomünikasyon sektöründe ASHOP Nürnberg şirketiyle tanınan Aydin Özcan bireysel ve kurumsal müşterilerine hizmet vermektedir. Ayni zamanda STRATEGO Anvers şirketinin de sahibi olan Aydin Özcan, Türkiye ve Avrupa arası Ticari Danışmanlık hizmetine devam etmektedir.

Sosyal faaliyetleri: 6 yıl boyunca Nürnberg Yabancılar meclisinde görev aldı, Müsiad Nürnberg / Nordbayern kurucularından ve şuan bu Kurumun Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Almanya’da Türk toplumunu birleştirme adına yaptığı çeşitli faaliyetleriyle ön plana çıktı.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.