*** Kuantum düşünce hakkında bilgi verildi

*** Kuantum düşünce hakkında bilgi verildi

ABONE OL
16:53 - 24/02/2009 16:53
*** Kuantum düşünce hakkında bilgi verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Kuantum düşünce hakkında bilgi verildi

Hamburg Türk Kadınları Kültür Derneği tarafından düzenlenen bir toplantıda, kuantum düşünce tekniği hakkında bilgi verildi

St. Georg-Schorsch Gençlik Evinde düzenlenen toplantıda bilgi veren Gül Bektaş, kuantum düşünce tekniğiyle insanın içinde kendi gelişimini önleyen tüm engellerin kaldırılabileceğini ve insanın kendisine güven duymasının sağlanabileceğini, insanın içindeki yaratıcılık ve neşe potansiyelinin açığa çıkarılmasının mümkün olduğunu söyledi.

Her şeyin düşüncede ve kendine duyulan öz güvende başladığını ifade eden Bektaş, ”Her şey düşüncede başlar. Düşüncelerdir hayatımızı yönlendiren ve şekillendiren. Sıradan düşünce, sıradan basit bir yaşamı beraberinde getirir. Çünkü sıradan düşüncenin değişim oluşturma gücü yoktur, bunun nedeni düşük enerjilerden meydana gelmesidir” dedi.

Düşük enerjilerin korku, nefret, öfke, kuruntu, suçluluk duygusu, karamsarlık, başı boşluk ve buna benzer duygular olduğunu ifade eden Bektaş, ”Tüm bunlar, kişinin içinden çıkamadığı, sürekli aynı döngüleri yaşadığı bir hayata neden olur. Kişi bazen kendi kendine sorar, ‘Ben neden hep bunu ya da bunları yaşıyorum?’ diye. Kuantum düşünce tekniği, konuşmaktan çok yapmaya, bilmekten çok yaşamaya, değişmekten çok öze ulaşmaya yönelik bir çalışmadır. Bu özel deneyimi yaşayın ve hayatınızın efendisi olun” şeklinde konuştu.

Kuantum düşünce tekniğinin, insanın kendisini tanımasını, başkalarını anlamasını ve evrensel sistemin işleyişini fark etmeyi sağlayarak beden enerjisini düzene soktuğunu ifade eden Bektaş, ”Kişiler daha güçlü, canlı ve güzel olurlar. Hayat misyonumuzu fark etmek ve ona adım adım ulaşmak yönündeki çabalarımızı destekler. Kuantum düşünce tekniği, yaşamın temel amacı olan sevinç duygusunu yüreğimizde hissetmemiz için bize imkanlar sunar” dedi.

(A.A) Süheyla KAPLAN 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.