Kim Jong Mega Bir Tatil Yeri Planlıyor

Kim Jong Mega Bir Tatil Yeri Planlıyor

ABONE OL
15:54 - 25/12/2020 15:54
Kim Jong Mega Bir Tatil Yeri Planlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kim Jong hayal ettiği lüks bir tatil yeri için gerekli talimatları verdi.

Kuzey Kore, Elmas Dağları’ndaki bulunan  turizm kompleksini naştan sona yenilenerek ve şık hale getirilecek.

Kumgang Dağı’ndaki alanın uluslararası turistler için bir mıknatısa dönüştürülmesi için çalışmalar başladı.

Kim Jong-un “tüm dünyayı kıskandıracak ultra lüks bir tesis hayal ettiği ve uluslararası turistler için lüks bir tatil yeri inşa etme emrini verdiği bildirildi .

Kuzey Kore’deki Elmas Dağlarında “her şey dahil” konsepti ile hizmet verecek ultra lüks bir tesis, yüz binlerce Güney Koreli’yi iki devlet arasındaki sınıra yakın olan turizm kompleksini ziyaret etmeye ikna etmesini de amaçlıyor .

Aslında turistik tesisler, Kuzey ve Güney Kore arasındaki ekonomik işbirliğinin en iyi örneği olmalıdır. Bölgenin geliştirme çalışmaları Güney Koreli Hyundai Grubu’nun bir yan kuruluşu olan Hyundai Asan şirketi tarafından güvence altına alındı.

Kuzey Kore’deki turizm tesisi aslında Güney Kore ile ortak bir proje:

Tüm dünya tarafından izole bir durumda olan Kuzey Kore, güneyden gelen ve kazanç sağlayan turist ziyaretlerini yeniden başlatmak için harekete geçti: Yüz binlerce Güney Koreli’yi iki devlet arasındaki sınıra yakın olan turizm kompleksini ziyaret etmeye ikna etmeye çalışılacak .

Kuzey Kore Başbakanı Kim Tok Hun, çalışmalar ile ilgili olarak “ bölgeyi  tüm dünyayı kıskandıran bir turizm kompleksi haline getireceğiz “ dedi.

Mevcut planlara göre tesisin yanına bir golf sahası inşa edilecek.

TOUREXPI tarafından geçilen Kuzey Kore’de Lüks Tatil: Kim Jong Mega Bir Tatil Yeri Planlıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Kuzey Kore’de Lüks Tatil: Kim Jong Mega Bir Tatil Yeri Planlıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Kuzey Kore’de Lüks Tatil: Kim Jong Mega Bir Tatil Yeri Planlıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.