KILIÇDAROĞLU’NUN ERKEN SEÇİMİ

ABONE OL
11:26 - 23/10/2020 11:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kılıçdaroğlu erken seçim istiyormuş.

Güzel…

Seçim istemek her siyasetçinin, hatta her yurttaşın hakkı… Bu konuda bir yanlışlık yok! Kılıçdaroğlu da parti genel başkanlığına kasetten çıkan bir paraşütle inse de seçim isteyebilir, istediği kadar.

İyi, güzel de siyasetçiler seçime iktidar olmak için gider. Bunun için halka sunacakları ikna edici bir programları olur. Kılıçdaroğlu’nun böyle bir hazırlığı var mı?

Ben görmedim bir iktidara hazırlık programı. Gören varsa söylesin, bilgisiz kalmayalım. Çünkü bilgisizlik çok kötü…

Bir ana muhalefet lideri seçim istiyorsa demek ki cumhurbaşkanı olup hükümeti kurarak ülkeyi yönetecek sanırım. Bu seçim isteğini, Kılıçdaroğlu’nun adaylığını açıklaması olarak mı anlayalım?

Kılıçdaroğlu, eğer bu erken seçim isteğiyle adaylığını açıklamadıysa adayı kimdir? Bunu da açıklamadıysa adaysız mı seçime girecek?

Ekonomi, Doğu Akdeniz, eğitim, sağlık, Suriye, Azerbaycan, Libya, İkinci İsrail, ABD ile ilişkiler, NATO, AB, PKK ve FETÖ konularında ne düşünüyor? Bu görüşlerini de açıklamalı kamuoyuna. Seçim isteyen parti, niye seçim istediğini de anlatmalı.

Az kalsın unutacaktım… İktidara yürüyeceği dostlarını da açıklasın Kılıçdaroğlu. Onları da tanıyalım. “Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.” sözü boşuna söylenmemiş.

Kılıçdaroğlu aday olmayacağı, dolayısıyla iktidar istemediği bir erken seçim istiyor. Acaba neden? Kimlerin iktidarı için bu erken seçim isteği?

Adil Hacıömeroğlu

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.