“Kiev Dahil Tüm Şehirleri Ele Geçireceğiz”

“Kiev Dahil Tüm Şehirleri Ele Geçireceğiz”

ABONE OL
11:35 - 11/04/2022 11:35
“Kiev Dahil Tüm Şehirleri Ele Geçireceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Çeçen lider Ramazan Kadirov, Rus güçlerinin sadece Ukrayna’nın Mariupol şehrine yönelik değil, Kiev ve diğer Ukrayna şehirlerine yönelik de askeri harekatlar başlatacağını söyledi.

Kadirov Telegram hesabına yüklediği videoda, “Saldırılar olacak…sadece Mariupol’a değl, başka şehir ve köylere de” dedi.

Ukrayna’nın doğusundaki Luhansk ve Donetsk bölgelerini “tamamen özgürleştireceklerini”, daha sonra da “Kiev ve diğer tüm şehirleri alacaklarını” iddia eden Kadirov, “Sizi temin ederim ki, bir adım bile geri atılmayacak” dedi.

“Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin’in piyadesi” olarak bilinen Kadirov, Putin’in en çok güvendiği isimler arasında yer alıyor.

Kadirov, Ukrayna savaşının başlamasının ardından milislerini Ukrayna’ya gönderdiğini açıklamıştı. Ramazan Kadirov, Kremlin’i desteklemek için daha önce Suriye ve Gürcistan’a da milisler göndermiş ve özellikle ABD ve Avrupa Birliği (AB) tarafından çok sayıda insan hakları ihlaliyle suçlanmıştı.

VOA tarafından geçilen “Kiev Dahil Tüm Şehirleri Ele Geçireceğiz” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “Kiev Dahil Tüm Şehirleri Ele Geçireceğiz” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “Kiev Dahil Tüm Şehirleri Ele Geçireceğiz” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.