Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu’ndan “Aşı” Teşekkürü

Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu’ndan “Aşı” Teşekkürü

ABONE OL
11:35 - 15/03/2021 11:35
Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu’ndan “Aşı” Teşekkürü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun geçtiğimiz hafta yaptığı ‘Turizmcilere aşılamada öncelik tanınmalı” haberi sonrası, Turizm Bakanlığı’nın dün yaptığı, “Turizm sektöründe çalışan personelin öncelikli olarak aşılanmasına karar verildi” açıklaması sektörde sevinç ve heyecanla karşılandı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve ilgili kurumlara teşekkürlerini sundu.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Aşının turizm performansına etkisi çok büyük olacak demiştik. Aşı ile birlikte normalleşmelerinin olmasını bekliyoruz. Ülkemizde ve dünyada aşılama devam ediyor. Kemer gibi turizmin yoğun olduğu bölgelerde özellikle sezonda çok yoğun bir dönem geçiriliyor. Turizmde çalışan personelin öncelikli olarak aşılanması konusu oldukça önemli. Dün itibarı ile Turizm Bakanlığımızdan yapılan açıklamaya göre, sektörde çalışan personelin öncelikli olarak aşılanmasına karar verildi. Bu kararın alınmasında başta Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Ersoy olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve ilgili kurumlara teşekkürlerimi sunuyorum. Aşılamanın artması ile daha güvenli bir turizm sezonu geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

Dün itibarı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘güvenli turizm programı’ çerçevesinde turizm personelinin öncelikli olarak aşılanması için kayıt sisteminin açıldığı belirtilmişti.

TOUREXPI tarafından geçilen Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu’ndan “Aşı” Teşekkürü haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu’ndan “Aşı” Teşekkürü haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu’ndan “Aşı” Teşekkürü haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.