Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu bu yıl 4 milyon misafir bekliyor

Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu bu yıl 4 milyon misafir bekliyor

ABONE OL
15:54 - 22/06/2021 15:54
Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu bu yıl 4 milyon misafir bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Rusya’nın uçak seferlerini başlatmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Topaloğlu, bu sene zor bir dönemden geçtiklerini belirterek, Rusya’nın uçak seferlerini başlatmasını sevinçle karşıladıklarını kaydetti.

Rusya’nın aldığı karar sonrası esnaf ve turizmcinin yüzünün gülmeye başladığına değinen Topaloğlu, “Artık insanlar da sıkıldı ve tatile çıkmak istiyor. Kemer’e “Küçük Moskova” diyorlar. Herkesin düşüncesi iyi bir turizm sezonu geçireceğiz yönünde. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan cumartesi günü Göynük’ta otel açılışına katıldı. Orada Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüşme gerçekleştirdim. Bakan Ersoy, turizmin bu sene daha iyi olacağını iletti. Fransa ve Almanya’dan da iyi haberler aldıklarını kaydetti. Esnafın kepenk açma kapama saatlerinin esnetilmesi konusunu da kendilerine ilettim. Birden olmaz kademeli olarak yapacaklarını söyledi. Bilim kurulunun toplantısı sonrası bir açıklama yapılacağını belirtti. Çalışmalarından dolayı sayın bakana teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kemer’e yaklaşık 4 milyon misafir bekliyoruz

Kemer Belediyesi olarak turizm sezonuna hazır olduklarını ve hazırlıklarını tamamladıklarını anlatan Başkan Topaloğlu, şunları kaydetti:

“Her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Aşıların yapılması çok iyi. Günde 1 milyon aşı yapılması bizim için bir kazanç. Biz aşıya rağmen tedbirlerimizi elden bırakmıyoruz. Çünkü İngiltere varyantı var. Çok hızlı yayılıyor. Bu handikapa yakalanmamak için tedbirlerimizi bırakmıyoruz. Antalya’ya yaklaşık 6 milyon turist bekliyoruz. Bunun yaklaşık 4 milyonu Kemer’e gelir. Geçen sene turizm yokken bile 2,5 ayda 1 milyon 300 bin misafir ağırladık. Kemer olarak daha rahatız.”

Topaloğlu, Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parkı’nın çehresini değiştirdiklerini hatırlatarak, herkesin parka gelip vakit geçirdiğini ve fotoğraf çekme alanlarında anı ölümsüzleştirdiğini sözlerine ekledi. Metin ve Resim: Kemer Belediyesi Basın Servisi

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.